Bu motorun bu kadar az yakmayacagina her iddiaya girerimbajaj pulsarda az yakmayacak demistim dedigim gibide oldu
![]()
rebel punto birkac gun once pulsarin yakitini ölçtü
şehiriçi 40 km
kalani sehirdisi toplam 128 km yol yaptı
100 km de 2.5 litre benzin tüketimi var dedi
benim 100 lük motor da asagi yukarı öyle yakar o hızlarda
rebel punto birkac gun once pulsarin yakitini ölçtü
şehiriçi 40 km
kalani sehirdisi toplam 128 km yol yaptı
100 km de 2.5 litre benzin tüketimi var dedi
benim 100 lük motor da asagi yukarı öyle yakar o hızlarda
dostum kusura bakmayın babam söylese yüzüne karşı yalan derim, bu motoru ben kullanıyorum, şehir içinde işime yarayacak gibi kullanırsan ki 200 cc 24 beygirlik motoru öyle kullanmak için alınır !!! mümkün değil 17 kr.tan 16 kr. aşşa yaksın. Ben her seferinde fuller ölçerim, yakıyor diyorum ya kı yorrrr bu kadar![]()
Yakmıyor diyenler kusura bakmasın 24 beygirlik motor alıp, cbf 150 modunda kullanicaksam gider onu alırım, götüm ağrımaz bari. Selesi zaten mahvetti beniTekrar söylüyorum 60 ile 70 ile gidecek adamlar az yakıyor demesin, ben bu motoru 250cc klasmanı gibi kullanayım diye aldım, çokta eminim ki cbr 250den fazla yakıyor, ortalama otobanda gidişim 110 120 bu hızlarda yakması normal diyecekler zaten o hızlarda az yakması lazım ve şunu ekliyeyim, alın cbr 250 aynı hızlarda sürün bundan az yakmazsa gelin
![]()
dostum kusura bakmayın babam söylese yüzüne karşı yalan derim, bu motoru ben kullanıyorum, şehir içinde işime yarayacak gibi kullanırsan ki 200 cc 24 beygirlik motoru öyle kullanmak için alınır !!! mümkün değil 17 kr.tan 16 kr. aşşa yaksın. Ben her seferinde fuller ölçerim, yakıyor diyorum ya kı yorrrr bu kadar![]()
Yakmıyor diyenler kusura bakmasın 24 beygirlik motor alıp, cbf 150 modunda kullanicaksam gider onu alırım, götüm ağrımaz bari. Selesi zaten mahvetti beniTekrar söylüyorum 60 ile 70 ile gidecek adamlar az yakıyor demesin, ben bu motoru 250cc klasmanı gibi kullanayım diye aldım, çokta eminim ki cbr 250den fazla yakıyor, ortalama otobanda gidişim 110 120 bu hızlarda yakması normal diyecekler zaten o hızlarda az yakması lazım ve şunu ekliyeyim, alın cbr 250 aynı hızlarda sürün bundan az yakmazsa gelin
![]()
bir buji de sürücüye takıyorlarmış
sürücüden enerjiyi çeken buji diğer bujilerin daha iyi ateşlemesini sağlıyormuş
ayrıca sürücüden aldığı vücut ısısını motosikletin aktarma organlarına aktaran bir teknoloji icat etmiş
motor daha kısa sürede ısınıyormuş bu sayede