Bajaj Chetak Scooter ortaya çıktı

Bajaj'ın 1972 yılında ürettiği Hindistan'da zamanının en popüler scooterı olan Chetak çok yakında tekrar yollara çıkıyor. Yenilenen Bajaj'ın scooter modeli Chetak'ın ilk tasarım fotoğrafı ve bazı patenti alınan parçaları ortaya çıktı. Firma tarafından resmi olarak açıklanmayan modelin yakın zaman da tanıtımının yapılması bekleniyor. 125cc ve 250cc dört zamanlı, hava soğutmalı motor kullanılacak modelin Türkiye'de de satılması muhtemel.

3g2BJa.jpg

rR4Frm.jpg

Vespa lisansı ile üretilen eski Chetak modeli

IB11CL.jpg

Ekli dosyalar

• Bajaj-ChetakScooter-Modeli.jpg
    Bajaj-ChetakScooter-Modeli.jpg
    58.3 KB · Görüntüleme: 21,494
Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
kaç basar bu :mrgreen:

tipini beğendim ile beğenmedim arasında. neden şöyle görünüme önem vermezler bilmiyorum oysaki görünüm çok önemli böyle tıfıl motosikletlerde.

güç kuvvet zaten yok anca getir götür yapar bizi o yüzden bari bir ayrıcalık olsun tip olsun. mesela bakın yzf r125 nasıldır? görüntü şekil çok iyi ama gitmiyor dimi :) olsun tipinin zararı olmaz.

Ufak scooterlar'a ilgisi olan biri olarak 250 cc olanını merak ettim. Yalnız resimler temsili mi bilemedim? Disk fren filan yok herhalde. Modeli merakla bekliyor olacağım.

Valla 250 cc olan ufak lastiklerle öyle bir gider ki... Son hızı çok olmaz ama kalkışta tüm trafiği ekersiniz.

110-120 stabil gidebilsin ve bu hızlarda giderken elimin altında az daha gaz olsun yeter bana.

Eskisi çok güzeldi yakından görme fırsatım oldu. Şimdikinin tipi çok sıradan olmuş.

Moderatör
Eski haline tasarımında bir kaç değişiklik yapıp, yeni nesil motor takıp tekrar üretselerdi keşke.

Uzun zamandır konuşuluyordu. Scooter piyasasında rekabetçi ürün ve fiyat sürecekleri kesin.
Hintlilerde Tvs ile rekabet eder modeline göre. Herodan cacık olmaz.

Scooter tercih edildiğinde ister istemez,görüntü de aranıyor motosiklette. Tipini biraz daha düzeltebilirler. Fiyat/Performans durumuna göre Türkiye'de iyi satabilir. Türkiye'de zaten rekabetçi fiyat ihtiyacı fazla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar