bajaj boxer mı, yamaha ybr 125 esd mi ?

Merhaba arkadaşlar. Evet biliyorum bu ve benzeri topicler yüzlerce kez açıldı. Ve evet biliyorum, google'den karşılaştırma yapabilirim. Fakat burada kullanan ile google'da ki kağıt üzerinde veriler bir olmuyor malesef. Ve son kez diyorum ki bajaj'ın ve ybr'nin sayfasını didik didik ettim fakat işime yarar birşey görmedim.
Şimdi soruma geliyorum.
Kalkışlarda en seri olanı hangisidir?
Son hızda en iyisi hangisidir?
Sürüş konforunda hangisi tercihinizdir?
Hangisi Yakıt ve yedek parça da gözümden yaş akıtmaz?
Ve en önemlisi hangisine gözüm kapalı para verebilirim?
(Tip olarak bajaj daha yakın. Scrambler yapmayı düşünüyorum.) (Ybr'nin tek sevmediğim şeyi standart olması. Eğitmenlerin, yeni öğrenenlerin ve japoncuların hepsinin elinde ybr var)

Boxer 150, Cg motorların rakibi olan bir köylü motorudur. O performansla ve donanımlarla Ybr ile kıyaslanacak bir motor değildir.

scrambler yapıcaksan bajaj ama scrambler yapmak için harcağın paranın toplamına sıfır ybr derim:)

hız konusunda ybr den bir şey bekleme düz yolda 110-115 anca yapar o da rüzgarsız havada. çekiş fena değil 125 cc ye göre yani 5 inci vitesle baya rampaları çıkıyorum ama hızlı şekilde çıkamazsın alt devirlerdeki torku beni hayret ettirdi. onun haricinde kaya gibi ;) bas marşa istediğin yere git. aldığımdan beri 4 bin km ye yakın yol yaptım did zincir bir harikaymış hala gerdirmedim. sıvı gresle yağlıyorum bide. yani işin özü sıkıntı yok ybr ile yola devam

Keşke anket koysaymışsınız da yıkılsaymış buralar:"az daha koy,az daha al" nidalarıyla :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kesinlikle ybr dostum.

Kalkışta boxer. ybr'nin imkanı yok kalkışta öne geçmesinin.
Son hızda eşit sayılırlar ama o son hızı ybr nispeten, belki tamamen titreşimsiz yapacaktır, boxer ise kesinlikle titreşimli
Konforda boxer. Hem sele geniş, yumuşak hemde arka amortisörleri müthiş. Gerçekten müthiş, bozuk yol görünce patır kütür gitmek istiyorsunuz o derece. Ama uzun yolda toto ağrıtır, doldurup sertleştirmek lazım.
Yakıt ve yedek parçada ikisi de üzmez. Ybr yakıt konusunda daha mutlu eder ama o başka. Kullananlara göre resmen benzin tüketmemek için yapılmıi motor. Yakıt en önemli tercih sebebi ise ybr.

Scrambler vs düşünüyorsan kesinlikle boxer ama uğraşmayı göze alıyorsan. Olmazsa sahibindende hazır yapılı satanlar var, fiyatı abartılmayanlara bakılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar