Bajaj Boxer 150 tanıtım günleri

Değerli arkadaşlar;

Bu ürünümüzü ilk defa sektöre sunduğumuzda bazı karakteristik özelliklerini vurgulamaya çalışmıştık. Sağlamlık-dayanıklılık-uzun ömür-az yakıt-uygun fiyat-sürüş konforu-ucuz yedek parça gibi...

Bu özellikler her geçen gün daha iyi anlaşılıyor. Ürün sahibi olan arkadaşlarımızdan çok güzel yorumlar geliyor. Bunun artarak devam edeceğini değerlendiriyoruz. Zira tüm bu özellikleri ile beraber fiyat mukayesesi yapıldığında sektörde şu an için en önlerde gelen bir ürün olduğunu açıkça söyleyebilirim. Bu söylediklerim zaman içinde daha da iyi anlaşılacak inşallah.

Ürünümüzün daha iyi tanıtılması için Boxer Tanıtım Günleri düzenledik. 36 gün süre ile ANTALYA-MERSİN-ADANA-OSMANİYE-HATAY-GAZİANTEP... gibi lokasyonlarda tanıtım günleri düzenlenecek. Bugün ekibimizi yola çıkardık. Sürpriz hediyelerimiz de olacak. Boxer Türkiye sayfamızdan da günlük takip edebilirsiniz.

Saygılarımla...

V2W6gB.jpg

vYWRQA.jpg

nY025N.jpg

on49YX.jpg

lB590Q.jpg

Z2oJA3.jpg

MCV

Bayilik ve servis noktaları hususunda bir çalışmanız varmı?Mesela Sivasta bayii ve servisiniz yok.Buda bir eksi oluyor düşünenlere.
Bajaj 200 düşünmeme rağmen servis konusu vazgeçmeme neden oluyor.

çok güzel fakat ben hala avenger 220 bekliyorum ozamana kadar regal keeway falan almazsak tabi :D

ben şahsen boxer ın daha fazla yollarda gözükmesini isterim zira alıp da memnun olmyayan bir kişi bile yok...

Ekibimiz ilk gün İsparta'da onakladı. Dün de öğleden sonra Alanya'ya giriş yaptılar...

1jlZR5.jpg

onRNoR.jpg

lB6Nmg.jpg

V21zmj.jpg

nY3NZB.jpg

Korumasız geziyorlar ve koltuk nasıl sertse artık minder atmışlar altlarına :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar