bombaci teşekkür ederim önerin için. ama sence 1250 tl fark ve her yıl ödeyeceğim MTV ye değer mi sence. Çünki motosikleti öncelikli olarak ihtiyaç-ulaşım için kullanıcam. Zevk 2. planda. Masrafsiz bakimları ucuz vs olsun. 1250 fark + 100 tl MTV = 1350 tl 'lik benzin alsam 5 tlden 270 litre yapar cup ta 100 km de 2 litre yaksa 13500 km yol yaparım bunlada 135 gün işe gidip gelebilirim.

) sinekten yağ çıkarmak gibi oldu ama ne yaparsın bütçe bu. Ne demişler Halep orda arşın burda. Ama tecrubem olmaadığıiçin sizden yardım istiyorum cup o yolu giderse 1350 tl fazla vermiyeyim. tşkler. (telden yazıyorum eksik cumleden dolayı özür)
Ordulu kardeşim.
Boxer güzel makine ama daha 2 gün önce fiyatı 3250 tl oldu. Bazı bayiler eylül sonuna kadar 3036 tlden satışa devam edecekler. Alacaksan bu ay al. Ama senin de maddi durum benimki gibiymiş. Bana sorarsan bulabilirsen iyi durumda 2. el bir boxer al. Ama baştan söyleyeyim. Boxer cuplar gibi 100 km'de 2 litre yakmaz. Daha önceleri, bundan 2-3 sf öncesi bir tablo paylaşmıştım. Ona bakarsan göreceksin. Boxer 100 km/h sabit hızda 100 km'de 2,4 litre yakar. 80 km/h ortalama sabit hızda 2 litre yakar. Bunu düşünerek al.
Bir de bu aralar Mondial bayilerinde 100 UAG'ler var. 1900 tl'den satılıyor. Pazarlıkla 1750-1800 tl'ye alırsın. Mondiali sürmüşlüğüm yok ama kalitesi iyileşti deniliyor. Bilemeyeceğim tabi.
Bu arada boxer'ın fiyatını neden arttı. Sorsak dolar euro vs denecek. Ama 3 ay beklense ; fiyat konuları seçimden sonraya bırakılsa iyi olmaz mıydı. Büyük ihtimal seçimden sonra dolar düşecek. Seçime kadar kuralkan kendi karını düşünmeseydi de biraz cömertlik yapsalardı da müşteri memnuniyeti yüksek tutulsaydı; herkesi motosiklet sürmeye teşvik eden bu firma bunu fiilen de kanıtlasaydı ,batarlar mıydı sanki. Bilemeyeceğim. Ama kapitaller kadar kötü müslüman görmedim. Kapitalleşmemeleri gerekiyor. Biraz da benim gibi alt kasttan insanları da düşünmeliler. Bana demeyin sakın "Türkiye'de kast sistemi yok." Ülkemiz malesef bir İslam ülkesi olsa da İslam dışı olan gizli kast sistemiyle yönetilen, ve tamamen müslümanlıkta yeri olmaması gereken 'kapitalist bir ekonomi anlayışı'na sahip, insanların kendi bacağını asıldığı bir ülkedir. Bunu uzun zamandır gözlemliyorum ki malesef böyleyiz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:13 ----------
Hatamı düzelteyim. Boxer yakıt tüketimini yanlış söylemişim. Şimdi baktım da hatalı yazmışım. Gerçeği şöyle.
Boxer ortalama olarak sabit 60 km/h hızda 100 km'de 2 litre yakıyor.
ortalama 80 km/h hızda 100 km'de 2,4 litre yakıyor.
100 km/h hızda ise 100 km'de 2,8 litre yakıyor.
Bunu markayı kötülemek için vs yazmıyorum. Gerçekler böyle.
Tablo aşağıda. Grafiği tabloya göre hazırlamıştım. Onu da incele istersen.