sigorta için fiyat 380 lira çıkıyor nasıl düşürebiliriz acaba bilgisi olan var mı
hanımın üzerine alıcam motoru 33 yaşında
Zararli çıkarsın. Erkek ve yaşı yüksek birini bul.
sigorta için fiyat 380 lira çıkıyor nasıl düşürebiliriz acaba bilgisi olan var mı
hanımın üzerine alıcam motoru 33 yaşında
Beyler selam,
Motorun ön tarafından önceleri ara ara şimdi ise sürekli bir zırıltı sesi geliyor. Bunun sebebi ne olabilir? Motorundan böyle bir ses gelen var mı?
harika bi çalışma elinize sağlık yalnız aklıma takılan honda cb125 ace ile boxer arasında kaldm titreşim hangisinde fazla günlük düşük kmlerde kullanım için hangisi daha sağlam bi motordur sizce???
arkadaşlar bu 150 f veya 150 s ile boxser ikisinide kullanan arkadaşlarım yazabilire sevinirin ikisiniz deneme fırsatım olmadı son hız rahat bir şekilde sıkıştırmadan giderken en rahat giden hangisi ve kullanım olarak en rahatı hangisi birazdan gidip almayı düşünüyorum
cevaplar hızlı olursa makbüle geçer.saygılar
neyse ben karar verdim sonuç boxser olacak
neyse ben karar verdim sonuç boxser olacak
Gidonun içine kum değilde kurşun dökmeyi Dusunuyorum birde elcikleri daha farklı bir elcikle degişicem
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:15 ----------
Aslında titreşimi önemsiyorum fakat ne kadar titrediğine bağlı rahatsız edecek düzeyde mi acaba
Selede ve gidonda peg lerde hissediliyormu
bunlar herhangi bir veriye değil, kullanımdaki net değerlere göre hazırlanmıştır,
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd...._=1447035397_447a92053473731f8bdbf4ef9af6587e
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------
bu tablo basittir,
Benzin aldığınızda, fişi alıyorsunuz, arkasına kalemle yada km nin fotoğrafını çekerek, fişdeki değerleri tabloya yazıyorsunuz ve bunu 2000 3000 km kadar aralıksız yapıyorsunuz, motorun ne kadar yaktığı cuk diye çıkıyor ortaya.