çok kararsızım
kırmızı mı
siyah mı
![]()
80 km hızdan sonra motor bağırmaya başlıyor ve çok titriyor. 70km hızdan itibaren titreşim var 100km gibi bir hızda da dayanılmaz seviyede titriyor Boxer.Boxer kullanıcılarından yardım bekliyorum.MR Vulture'umu torkunu çok sevsemde yakıtı ve titreşiminden ötürü satmayı ve sıfır bi boxer almayı düşünüyorum. 4 vites olmasının dezavantajları nelerdir ? Uzun yolda ortalama kaç hız ve kaç bin devirde rahat gidiyorsunuz ? Ben vulture ile ortalama 90 hızla 6-7 bin devirde rahat gidiyorum ama 100kmde 4 litreye yakın bir yakıtı var, öğrenci adamız sonuçta.Yardımlarınızı bekliyorum
Sonuçta titreşimi Bajaj Pulsar'dan çok değil mi ? Pulsar'ın bile titreşimi çok kötü.38 arka dişli yaptıktan sonra 90- 100km hızla rahat seyahat edilebileceğini belirtmek isterim. Titreşim dayanılmayacak düzeyde asla olmadı. Dişli değişimi yapmadan önce de dayanılmaz değildi. Aradaki fark eskiden 70-80 den sonra bağıran motor şimdi 85-90 hatta 100km. den sonra bağırıyor.
Ruhsatı o çıkarıcak sonra noter satışı ile motoru üzerine alıp yeniden ruhsat çıkaracaksın. Faturanın 1 ayı dolduysa cezası da var ayrıca.Arkadaslar merhaba acil bir soru sorucam belki bilinleriniz vardir ben bir boxer buldum onu alicamda adam dedi ruhsati cikarmadim oda sana ait simdi bu adam motoru sifir almis bayiden ruhsat cikarmamis ben ondan parasina karsilik alsam ruhsati ben ciksrtabiliyormuyum yoksa o aldi faturada onun adi var die onun cikarmasi zorunlumu bilen biri cevaplarsa cok sevinirim iyi forumlar![]()