Verdiginiz bilgiler icin cok tesekkurler. Bugun kendim halledebildigim cogu seyi hallettim ilk bakima kadar beni idare eder diye dusunuyorum. Aynalari ayarladim disa dogru acinca sorun kalmadi. 20 km kadar kullandim ve baya alistim hatta baya sevdim. Ilk benzinimi aldim 10.5 litre aldi depo baya buyukmus. Ilk kazamida ucuz atlattim onumde ani duran trafikte frenlere abandim ve arka lastik 2-3 metre kaydi. Lastikler baya kotu ama klavuzda 160 km kadar lastik rodaji yaziyor ilerde biraz duzelirmi bilinmez. Simdilik bu kadar herkese saygilar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
Bu arada sormak istedigim birsey daha var bugun motor rolantide calisirken durdugu yerde devir bi artiyor bir azaliyor sanki gaz verip kesiyomus gibi kendi kendine biseyler oluyo bunun sebebi nedir bilen varmi.
Merhaba, hayırlı olsun motorunuz. Olduğu yerde devir eğer çok az yükselip azalıyorsa sorun etmeyin. Bende de oluyordu ve ilk bakımdan sonra bu durum kendiliğinden gitti.
İkinci olarak, sanırım siz bayiden değil, site üzerinden sipariş ettiniz motoru. Yerinizde olsam daha önce tavsiyede bulunulduğu gibi ilk iş olarak bulunduğunuz bölgedeki servise motoru baştan bir gözden geçirmelerini isterdim. Sonuç olarak motor bu ve sıkılmayan bir vida bize pahalıya patlayabilir. Sizin de dediğiniz gibi zaten bayilere motoru gelişigüzel bir şekilde gönderiyorlar motorları. Bu nedenle daha önceki sayfaları da inceleyerek olası eksiklikleri serviste tamamlatmanızı tavsiye ederim.