dostum ekrem bey genelde pulsar ve discover topiğinde olduğu için buraya pek uğrama şansı olmuyor. bende senin gibi motoru kişisel hale getirmek için ekrem beye özel mesaj yolladım. ve senin gibi bir çok parçayı değiştirmek değil, sadece tel jant almak istedim ücreti dahilinde ama mümkün olmadığını söyledi. ben bajajın global sitesi ile iletişime geçeceğim ve emin ol bu tel jantları bir şekilde getirteceğim. yani kendin uğraşırsan birşeyler yaparsın, ekrem bey çok yoğun, o yüzden çok bir şey bekleme. sonuçta 3000 tl lik motosiklet(!)
16 YILDIR MOTOR KULLANIRIM HİÇ BİR MOTORDA RODAJ KURALLARINI UYMADIM ALLAH NE VERDİYSE KÖKLE GİTSİN..:queen:
Ne kadar lüx düşkünü gösteriş meraklısı bir toplum olduk.
Karşı komşunun oğlu bir lokantada asgari ücretle garson yardımcısı olarak çalışıyor. Dün sıfır CBR 600 almış...Doğrusu zevk onun alır da biner de...
Üst kattaki emekli hacı amca ise Piaggio X 10 almış 26 milyar küsur, kahveden eve gidip gelmek için... Hayırlı olsun dedim ama bir düşündüm, kazara farı ya da aynası kırılırsa muhtemelen emekli maaşının en az yarısını bırakıp gelecek...( Bir önceki Aprilia scooterımda başıma geldi)
Boxer'ı almadan önce Kuralkan'ın sitesindeki bütün Boxer yedek parça fiyatlarını gözden geçirmiştim. Doğrusu almamdaki en büyük etken yedek parçalarının ucuzluğu ve herşeyin net ve resimli olarak sitede belirtilmesiydi. ( Daha önce diğer motorlarımın göreceli ve fahiş fiyatlarından çok çekmiştim)
Boxer'ın yedek parçaları cep yakmıyor. Örneğin marş motoru 81 lira. Aynalar 10 lira! Ön far 53, arka stop 16 lira. Arka çamurluk 25, ön çamurluk 50 lira. Açıkçası tüm bu fiyatlar kararımı olumlu etkiledi. Üstelik tüm parçaları orjinal Bajaj, yan sanayi çinçon vs değil.İnşallah hep öyle kalır bu fiyatlar. Allah muhafaza olası bir düşmede fazla üzmeyecek tarzda parça fiyatları. Ama soruyorum size diğer markalarda öyle mi?
Kısacası Türkiye'de insanlar gelirlerine göre değil gösterişe göre araç alıyor. Kimsenin zevkini ya da malını sorgulamıyorum isteyen cebindeki parasına göre motor alır ama herkes ayağını yorganına göre uzatmalı bence, üzülmemek, ekonomik olarak sarsılmamak için. Ancak maalesef toplum olarak ihtiyaçtan çok gösteriş için motosiklete biner olduk vesselam.
Bence asıl sıkıntı bajaj yayılamıyor arkadaşlar her il her ilçeye bir an önce girmesi lazım çünkü yaz geldi desek yeridir ancak hala bayi/stok sıkıntıları var insanların kendimden örnek vereyim en sonunda ne olursa olsun deyip gidip kuba strike 150 alacağım. çünkü bulunduğum ilçede olmaması bi yana il de bile yok !!
Hocam bence beklemeyin Menemenden ya da Karşıyaka'dan alın onlar zaten getirirler tahminim. (Ben neredeyse site üzerinden alıyordum online olarak ) Servise de Akhisarda girersiniz şimdilik. İleride eminim sizin oraya da servis verirler. Bence bu biraz da Bajajın herkese kolay kolay bayilik vermediğini gösteriyor. Benim de bulunduğum yerde yok, gittim İncirliovadan aldım geldim. Servise burada giriyorum gerçi.
Strike 150 kesinlikle tavsiye etmem yakiti 3 3.5 lt civarı geziniyormus ve bence yedek parça sıkıntısida yaşayabilirsiniz
Arkadaşlar lütfen biraz bilinçli olalım. Rodaj denilen şey günümüzde çoğu motorda gerekmiyor.
Ancak BAJAJ BOXER eski motorlar gibi rodaj istiyor, ve bu rodajda dikkat edilmesi gereken hususlar kullanma kılavuzunda açık ve net olarak belirtilmiş.
Rodaja dikkat etmezseniz motorun ömründen çalarsınız. Yeni doğmuş bir çocuğa 400 metre engelli koşusu yaptırmayın. Bir süre sonra ''Hocam bu motor titriyor, gürültülü çalışıyor'' demeyin. Daha 10 bin km dolmadan krankı pistonu elinize almayın.
Ben rodaja uygun bir şekilde kullanmaya çalıştım ve şu an titreşim neredeyse sıfıra yakın. ( 90'a kadar titreşim yok) ve hiçbir uğultu vızıltı yok çok şükür. Çünkü motoru bilinçsizce zorlamadım. Sabit hızda gitmedim. Arada 80 hatta 90 da yaptım. Ama çok kısa bir süre. Kılavuzda çok güzel özetlemiş. Ayrıca rodajda belirtilen hız sınırları çok daha düşük. Bilmeyenler için buraya resminini koyuyorum. Herkese keyifli sürüşler.
[URL=https://imageshack.com/i/nfnctkp][url]http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/843/nctk.png[/URL][/url]