Benim anlamadığın bir konu motoru gördüm ve gözelde uzun süre kullanma imkanım olmadı
neyse bu motorla çıktık bir dağa tepeye geziniyoruz orda olumsuz bir arıza çıkaracak
bir makinamı bu...
Yorumlara bakılırsa erken arıza çıkarıyor gibi ???? Yada benmi öyle anladım...
Çin motoru alan arkadaşlarımda var 5 senedir biniyor daha tık demedi . Ne yağ sızdırdı nede başka bişi???
Bu motor yok ışıksa durunca stop ediyor yok sıcakken bilmem ne vss elimizde kalmasın ..???
Kullanıcılardan iyi bir yorum almayı umuyorum yoksa çok hevesliydim ama yorumları okudukça beni düşündürüyor ???
3 milyar veripde paramızı çöpe atmayalım ..Çin malından kaçarken beteri olmasın???
...SAYGILAR....
Paylaşımlarımın yanlış anlaşılacağından korkarak yazmıştım zaten. Görüldüğü kadarıyla öyle de oluyor.
Almak için araştırma yapan arkadaşlar sorunu varmış gibi algılıyor ancak aslında sahip olmamıza rağmen biz de motoru yeni tanıyoruz.
Yağ sızıntısı dediğimde motorun her yerinden yağ fışkırıyor zannetti galiba arkadaş. ilk bakışta görülemeyecek kadar az bir nemlenme den bahsetmiştim. servis contayı değiştirip güzelce sıktı sızıntı falan kalmadı.
Önceki gün rodaj yağının değişimini yaptırdım, karbüratörün hava ayarını yaptırdım, zincir ayarını da tabi. bugün 200 Km kadar dere tepe düz dolaştım motor canavar gibi arkadaş. Özellikle asfalt dışında harika. Garip olan şey düşük vites ile dağ tepe gezmeme ve şehir içi kullanmama rağmen 30 TL ile yine 300 Km yi geçebildim. Bence bu motosiklet her kuruşunu hak eder arkadaşım.
Bu motosikletin bilinen bir kronik sorunu yok.