Kullandıkça daha da çok sevmeye başladım bu motoru. Bulunduğum yerde yol çalışmaları nedeniyle toprak, çamur, mıcır ne ararsan her türlü sürpriz var. Motorun elbet eksileri de var ama artıları ağır basıyor.
Yağmurların ardından oluşan ay krateri gibi derin çukurlarla dolu traktör yolunda bile yaylana yaylana kullandım. 1 haftadır motoru denemediğim zorlu şart çektirmediğim rezillik kalmadı. (Hatta bir yerde yol çalışması nedeniyle mıcır ve moloz yığınlarının üzerinden geçmek zorunda bile kaldım) Hepsinde de tam not aldı. (Enduro dahil diğer tüm motorlarıma kıyasla) İlerleyen zamanlarda kullandığım yerlerde çekilmiş resimlerini de ekleyeceğim. Ama hepsinden ilginci hiç bir yerde motorun altı sürtmedi! Ve daha da güzeli artık rahatça kaldırımdan inip çıkabiliyorum. (Enduro sayılan GS'im bile 2 kişi binince bazı kasislerde dikkatli geçmezsen altı sürtüyordu.)
İşin komik tarafı daha motorun üzerine bile oturmadan klavye başından ya da rodajı bile tamamlanmamış motorlarla 5 dakikalık test sürüşü yaparak ağır eleştirenler var.

Bu eleştirilerin temelinde önyargılı yaklaşımın yattığı kanısındayım. (Muhtemelen Üretici Hindistan olduğu için)
Özet olarak söylemek gerekirse kısa kalan aynalar haricinde motorumdan şimdilik çok memnunum.
Gösterişten çok işlevsellik ve kullanışlılık arıyordum ve aradığım motor bu oldu.
İzlenimlerim, halen kafasında soru işareti olanlara yardımcı olabilirse ne ala;
Parçası ucuz, bakımı ucuz ve
bakım aralıkları otomobil gibi 5000 km'de bir olan, taş gibi sağlam bir o kadar da ekonomik bir motor.
Boxer her türlü aksesuara müsait, topcase de takılabiliyor, chopper deri çantası da, eğreti durmuyor. ''Güzel kız ne giyse yakışıyor'' derler ya aynen öyle.
Hiçbir markada görmediğim satış ve servis desteği var.(Allah bozmasın) Tabi herşeyden önemlisi markanın arkasında Ekrem Ata Bey gibi donanımlı biri var.
Yolda kalırım, parça bulamam, usta bulamam derdim yok, zira son derece basit, her ustanın anlayacağı bir motor. Almanya'dan basınç müşürü, Japonya'dan enjeksiyon pompası bilmemnesi bekleme endişem yok. Ebay,alibaba,aliexpress ıvır zıvırla uğraşmak yok.
Tok zihniyetli, kazıkçı, zamcı, malum firmaların elinde oyuncak olmak yok, kısacası paranla rezil olmak yok.
Anladığım kadarıyla bu marka gerçek anlamda çetin şartları olan ülkeler için üretilmiş. Eğer bir motosiklet gündüz 60 derece sıcaklık, 90 derece nem ayrıca öküz arabalarının bile ilerlemekte zorluk çektiği Hindistan, Nijerya,Kolombiya, Endonezya gibi ülkelerin kırsalında milyonlarca satıyor ve bir numara oluyorsa daha fazla şüpheci olmanın anlamı yok diye düşünüyorum.
Temennim o ki İnşallah Kuralkan geçmişteki yanlışlardan ders çıkarır ve bu markayı Türkiye'de hakettiği yere getirir ve şöyle ne kadar gerekli gereksiz marka varsa alayını silip süpürerek taşları yerinden oynatır, vatandaş ta kaliteli motorlara biner.