Merhaba arkadaşlar, bugün oktay motordan bajaj boxer satın almış bulunmaktayım. Plakası henüz çıkmadığı için fazla kullanma fırsatı bulamadım ancak size şunu söyleyebilirim; bu benim 6. motorum oldu ve bu paraya bunun kadar iyisini bulamazsınız. plaka çıktığında caferacer girişimlerime ve fotoğraflı paylaşımlara başlıcam, öndeki kampana frenden kesinlikle korkunuz olmasın çok iyi tutuyor ve gerçekten sağlam. Ben açıkçası bu kadarını beklemiyordum. Ayrıca tork konusuna gelecek olursak,sınıfının en iyilerinden diyebilirim. 4 vites olmasının hiç bir dezavantajı yok. Vites aralıkları çok uzun ve her devirde güçlü. Ben gariban bir öğrenci kardeşiniz olaraktan kesinlikle tavsiye ederim. Hoşçakalın...
Bu arada forumdan kuralkan bizi gizli gizli takip ediyor adamlar hakikatten bizi dinliyorayriyetten oktay abiye ve selçuk abiye teşekkür ederim bizimle ilgilendikleri için. tekeriniz düz bassın, arrivedarci.
bıktık artık ybr cbf furyasından .insanlar artık kaliteli malların olduğunu bilsinler artık.boxer a gelince .sns süspansiyonun gerçeği(kesinlikle çinlilerdeki taş iç içe geçmiş süspansiyondan değil),kampana frenlerin en iyisi(ki disk olmadığını görünce ben de ilk olarak burun kıvırdım ama tamamen farklı),4 vites olduğunu aklına bile getirmeyen çok iyi ayarlanmış vites-tork aralığı ve muhteşem şasi...desene aranan motor bulundu.kampana fren tamam diyorsanız buraya yazıyorum...
BU MOTOR PATLAYACAK ! 1 YILDA İNANILMAZ SATIŞ RAKAMLARINA ÇIKACAK. HALİYLE FİYATIDA 4.000TL LERİ GÖRECEK.
bende bu kış gibi alacağım inşallah boxer ı. bayıldım. hem parça fiyatları çok ucuz. hem dayanıklı. hem yakıt şahane. daha ne olsun ?
bıktık artık ybr cbf furyasından .insanlar artık kaliteli malların olduğunu bilsinler artık.boxer a gelince .sns süspansiyonun gerçeği(kesinlikle çinlilerdeki taş iç içe geçmiş süspansiyondan değil),kampana frenlerin en iyisi(ki disk olmadığını görünce ben de ilk olarak burun kıvırdım ama tamamen farklı),4 vites olduğunu aklına bile getirmeyen çok iyi ayarlanmış vites-tork aralığı ve muhteşem şasi...
ne gizlisi kardeş adam ben Ekrem Ata Kuralkan pazarlama müdürü diye yazıyor kaç gündür forumda:silent:.ayrıca bunda yanlış bişey yok bence.aksine gelen tepkileri duymak bilmek istemesi şirket yetkililerinin bu işe önem verdiklerini gösterir.Merhaba arkadaşlar, bugün oktay motordan bajaj boxer satın almış bulunmaktayım.
Bu arada forumdan kuralkan bizi gizli gizli takip ediyor adamlar hakikatten bizi dinliyorayriyetten oktay abiye ve selçuk abiye teşekkür ederim bizimle ilgilendikleri için. tekeriniz düz bassın, arrivedarci.
Merhaba arkadaşlar, bugün oktay motordan bajaj boxer satın almış bulunmaktayım. Plakası henüz çıkmadığı için fazla kullanma fırsatı bulamadım ancak size şunu söyleyebilirim; bu benim 6. motorum oldu ve bu paraya bunun kadar iyisini bulamazsınız. plaka çıktığında caferacer girişimlerime ve fotoğraflı paylaşımlara başlıcam, öndeki kampana frenden kesinlikle korkunuz olmasın çok iyi tutuyor ve gerçekten sağlam. Ben açıkçası bu kadarını beklemiyordum. Ayrıca tork konusuna gelecek olursak,sınıfının en iyilerinden diyebilirim. 4 vites olmasının hiç bir dezavantajı yok. Vites aralıkları çok uzun ve her devirde güçlü. Ben gariban bir öğrenci kardeşiniz olaraktan kesinlikle tavsiye ederim. Hoşçakalın...
Dostum orada memnunuyetimden bahsettim farkettiysenne gizlisi kardeş adam ben Ekrem Ata Kuralkan pazarlama müdürü diye yazıyor kaç gündür forumda:silent:.ayrıca bunda yanlış bişey yok bence.aksine gelen tepkileri duymak bilmek istemesi şirket yetkililerinin bu işe önem verdiklerini gösterir.
Çanakkale Çanda boxer'i alan ilk kişiyim.Plakasını henüz çıkartamadığımdan tam deneme fırsatı olmadı.Ama 5-6 aydır bu modeli takip ediyordum.Gelir gelmezÖn fren için şunu belirteyim.Hani derler ya "önemli olan boyu değil işlevi" diye o misal dert edecek bir durum yok.Fren sağlam,güvenilir.4 vites olması da .Son sürati yapmadım daha.ama mevcut sınırlarda gayet verimli.Zor alışacağım tek şey sıralama 4 vitesin aşağı olması.
Adanalının yan çantalarından bende tekmayı düşünüyordum.Yakışmış.İlerleyen günlerde foto koyarım.Tecrübe ettiğim durumları yazarım.22 yıllık MZ fanatikliğinden sonra bu motorun bana iyi geleceğini ümit ediyorum.Özellikle benzin sarfiyatı açısından.
Bu motor bana ilk motorum olan 180 lik CZ yi hatırlatıyor. Yıllarca sorunsuz kullanmıştım. Kampana firenden kuşkum yok ancak bir arkadaş zayıf debriyaj dan bahsetmiş. Bu konuda bizi aydınlatabilecek bir arkadaş varmı?
Hocam şöyle söyleyeyim 185 bpyunda ve 82 kilodayım altımda hiç ufak kalmıyor, ancak; o boyda biriysen sana tam oturan ve senden büyük bir motor alman in 15bin lirayı gözden çıkarman gerekir...Mgyi yazin satip bunu alabilirim 1.93 boyum var sizce motor nasıl durur altimda mg 100 prince var suanda bana ufak geldiginden dolayı zor anlar yaşatıyor kullanırken.