- Konu Yazar
İyi günler. Motorumu alalı iki buçuk ay oldu. İlk motorum. Motorumdan memnunum ama bir hafta önce motorumu ön teker vida kısmından duvarın köşesine sert çarptım. Teker farklı yöne motor kafası farklı yöne bakıyordu. İlk bakımına götürdüm bakımını yaptırdım, eğrilik sorununu da hallettik ama motorcu arkadaş ön amortisörlerin kastırdığını (ne demekse) değişmesi gerektiğini söyledi. 485 TL fiyat çıkardı. Motorun fiyatının 4de 1'i 
Soruma gelecek olursak, motorla kalkış yaptığımda motorun önü kalkıyor ve öylece kalıyor. Aynı şekilde ön freni sıktığımda da motorun önü çöküyor ve öylece kalıyor yani eski haline dönmüyor. Motoru durdurup ön kısma yüklendiğimde eski haline dönüyor. Amörtisör fiyatı pahalı geldiği için sorun nerdeyse onu değiştiriyim dedim. Motorcu arkadaş biraz işin çıkarında gibi geldi.
Ön amortisör ve çatal takımı: 485 TL
Ön amortisör boruları toplam: 190 TL
Ön amortisör iç boruları toplam: 160 TL
Ön amortisör yayları toplam: 30 TL
Sizce hangisini alıp değiştirtmeliyim. Yeni başladığım ve acemi olduğum için hatalarım olabilir, kusuruma bakmayın.
Soruma gelecek olursak, motorla kalkış yaptığımda motorun önü kalkıyor ve öylece kalıyor. Aynı şekilde ön freni sıktığımda da motorun önü çöküyor ve öylece kalıyor yani eski haline dönmüyor. Motoru durdurup ön kısma yüklendiğimde eski haline dönüyor. Amörtisör fiyatı pahalı geldiği için sorun nerdeyse onu değiştiriyim dedim. Motorcu arkadaş biraz işin çıkarında gibi geldi.
Ön amortisör ve çatal takımı: 485 TL
Ön amortisör boruları toplam: 190 TL
Ön amortisör iç boruları toplam: 160 TL
Ön amortisör yayları toplam: 30 TL
Sizce hangisini alıp değiştirtmeliyim. Yeni başladığım ve acemi olduğum için hatalarım olabilir, kusuruma bakmayın.
Moderatör tarafında düzenlendi: