BAJAJ BİLGİLENDİRME

Değerli motorsever;

12 Aralık 2016 tarihinden itibaren Bajaj ürünleri yeni fiyatları üzerinden satışa sunulacaktır.

Eylül-2015 döneminden beri sabit olan fiyatları maalesef değiştirmek zorunda kalacağımızı üzülerek ifade eder, saygılarımızı sunarız.

Değiştirmek derken bir indirim mi söz konusu acaba ? İndirimden dolayı mı üzgünsünüz anlayamadım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok iyi oldu çokta güzel oldu.2. el piyasasını öldürmüştünüz motorun biraz hareketlenir artık.benim motorda 1 haftadır ilanda bakalım ne olucak.

firmanın yetkilisinin forumda olmasıs ne güzel

ahh be ekrem abi japonl yöneticilere örnek adamsın

çok iyi oldu çokta güzel oldu.2. el piyasasını öldürmüştünüz motorun biraz hareketlenir artık.benim motorda 1 haftadır ilanda bakalım ne olucak.

Keşke o fiyatları indirirlerkende üzülerek söyleselerdi yazık değilmi 2016 model 3 binde çantalı mantalı motorları adamlar 6.500 den 7000 den satıyorlardı bence fazla sevinmemek lazım 8300 den 8900 yapmasınlar bide :)

Bunca zamandır fiyatları sabit tutmayı başardığınız için, (her ne kadar bir kısım arkadaşlarımızın işine gelmediyse de) genel olarak tebrik etmek gerektiğini düşünüyorum. Umarım yapılacak zamlar da yine dikkatli davranılmıştır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Keşke o fiyatları indirirlerkende üzülerek söyleselerdi yazık değilmi 2016 model 3 binde çantalı mantalı motorları adamlar 6.500 den 7000 den satıyorlardı bence fazla sevinmemek lazım 8300 den 8900 yapmasınlar bide :)

zaten normal fiyatı 8900 dü.8300 yaptıkları anda ilk alanlardan biri bendim.bence yine eski fiyatı olur 8900.düşün 14 15 ay oldu hala fiyatı aynı.dolar avro 2ye katlandı yine fiyat aynı bravo ama 2.elde işte durum çok acıklı oluyor.

Ekrem Bey, sizi burda bulmuşken hemen sorayım, AS200 kesin gelmiyor mu artık. Ya da Bajaj'ın yeni bir enduro piyasaya sürme planı var mı? Hep nü mü takılacak Bajaj?
Saygılar...

Kaçın sahibi geldi :)

Şaka bi yana pulsar niyetim vardı. Bu zammı zaten forum olarak bekliyorduk. Kötü oldu tabi 🏍

2015 ağustosta 8900 aldım.eylülde 8200 e daha son ra bazı bayilerde 7900 e düştü.inşallah aynısı olmaz

Ekrem bey, bajaj kullanıcısı değilim fakat dolar son zamanlarda sürekli artıyor ve siz aylardır zam yapmıyorsunuz. İyi bile dayandınız açıkçası. Sizin heralde baz aldığınız kur 2.90 falandı. Bende bi tüketici olarak teşekkür ederim.

2016 model 2.000 km de en düşük 7500 tl ekstarız

Ekrem Bey, sizi burda bulmuşken hemen sorayım, AS200 kesin gelmiyor mu artık. Ya da Bajaj'ın yeni bir enduro piyasaya sürme planı var mı? Hep nü mü takılacak Bajaj?
Saygılar...

Değerli Metehan; zaman içinde farklı segmentlerde talebe uygun bir çok model gelecek. Ama süreci kesinleşmeden bilgi vermek çok sakıncalı oluyor. Beklentilerin zamanında karşılanması gerekir. Enduro'da ciddi bir talep olduğunun farkındayız. Fuarda net bilgi sunabiliriz düşüncesindeyim. Selamlar...

İsim vermeyeyim meşhur bir firmanın yetkilisine geçenlerde ruhu olmayan motorlara binmem dedim:) yani tarzı olacak, şekil olacak, farklı olacak, enduro, cruiser, supermoto ... Bana güçlü diye uzaylı bir naked göstermişti:) ... Size de belki bir ipucu olur, benim gibi hobi amaçlı binen, motoruna aksesuar vs ile yatırım yapan da çok var.

Bunca zamandır fiyatları sabit tutmayı başardığınız için, (her ne kadar bir kısım arkadaşlarımızın işine gelmediyse de) genel olarak tebrik etmek gerektiğini düşünüyorum. Umarım yapılacak zamlar da yine dikkatli davranılmıştır.

fiyatın ucuz olması bizim zorumuza giden kısmı değil doğru düzgün satış politikası uygulanmaması süreci zaten biliyorsundur tekrar tekrar yazmaya gerek yok bir ürünün lansman fiyatı vardır adı üstünde değilmi 8900 den al 8300 hatta dahada ucuz fiyatlara satılsın bizim günahımız neydi peki aldıktan sonra dolar yükseldi değer kazanması lazımken biz iyice içeri girdik 2 elde bi honda yamaha alan bayram ediyordu valla alacak olsamda bekleyeceğim kimse kusura bakmasın şimdi bu motoru 15 16 verirsin 3 ay sonra kur düştü o oldu bu oldu patron çıldırdı diyip 13 e verirlerse alan adamlar ne yapacaklar ozaman 8900 oldu bu da olur bence..

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:14 ----------

2016 model 2.000 km de en düşük 7500 tl ekstarız

ilanlarda çok denk geldim

bu demek oluyorki elinizi çabuk tutun,bizlerde sızinle aynı platformdayız da o zaman akıllara gelir kronik sorunlardada bu kullanıcılara boyle seslenildi mi? :))

Yeni normlar yeni sistemler yeni nesil motorlar haliyle yeni fiyat listesi şimdiye kadar böyle olduğu için sevinmelisiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar