Evet arkadaşlar 425 km'yi devirdim, yakında yağ değişimi için servise gideceğim. Önceki mesajlarımda belirttiğim soğuk gecelerin sabahında ilk çalıştırmada gaz verince stop etme sorununu yaptığım araştırmalar sonucu cikleyi iki saniye çekerek hallettim. Vites düşürürken bir-iki kez stop ettirmiştim ama acemiliğimden kaynaklandı sanırım çünkü daha sonraları böyle bir sorun yaşamadım.
Genel olarak ben memnunum, çevrenizden çok olumlu tepkiler alacaksınız, bu kesin. Trafikte sıkışmayacak kadar güçlü ve seri. Lastikler iki kere ani durmak zorunda kaldım, sıkıntı çıkarmadı ama daha zorlayıcı şartlar altında ne tepkiler verir bilmiyorum.
Çantalar konusunda oktay motor ile iletişime geçeceğim ama daha kısmet olmadı. Bir de sisibar bulmamız lazım.
sonuç olarak şahsen motorumdan çok memnunum, fiyatını hak ettiğini düşünüyorum, ha daha ucuz olmalı mı? keşke olsa

Keşke bütün motorlar daha ucuz olsa, daha iyisi var mıdır? Tabii ki vardır ama Cruiser sınıfında 4 tercih sınıfı var; Çin- Hint - Japon- Harley

Bence bu fiyatlara alınabilecek en mantıklı cruiser Bajaj Avenger street 150.