Arkadaşlar Yamaha'nın niye 2020 modelleri henüz çıkmadı bilen var mı?
Arkadaşlar Yamaha'nın niye 2020 modelleri henüz çıkmadı bilen var mı?
domınarın yenı versıyonu ile aynı fıyata 650 nk alınabılır 0-100 arasında 2 sanıye daha hızlı cf moto nk 650. Ama tuketımde domınarın rakıbı yok tabıkı
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:31 ----------
Dünyada en çok satan modelleri var mt 07 gibi. Bu yıl yenı kasa mt 25 vs geldii için Türkiye piyasasını fazla düşünmeyip yurt dısına yönelirler malum ulkemızdekı kriz sebebıyle satışlar cok azaldı. Fuarı beklersnız yenı modeller gelecek ama mt 25 harici modellerde rekabet için eskısı gibi ucuz fıyat koyamayacakları kesın (örn mt 07 lerın ilk cıktıgında ucuza satılması gibi)
2020 model ürünlerimiz 15 şubat tarihinden teslim ediliyor. Siparişler alınmaya başladı.
Dominar 400 UG modelinde önemli değişiklikler yapıldı. Aslında yepyeni bir model oldu. YEŞİL ve SİYAH renk seçenekleri ile satışta.
PULSAR NS 200 dört renk, PULSAR RS 200 üç renk, PULSAR NS 160 dört renk seçeceği ile satışta.
PULSAR NS 125 modelimizi de ilk defa satışa sunuyoruz.
En iyi fiyatı sunmak için elimizden gelenin en iyisi yapıldı. BAJAJ markamızın da büyük desteği ile bu fiyatlara ulaştık.
Şu anda tüm modellerimizin fiyatında iddialıyız.
Arkadaşlarımıza hayırlı bir sezon diliyoruz.
Saygılarımızla...
Martta 0 R25 almak istiyorum. Şuanda Bursadaki bayilerde 0 r25 yok. Çoğu ilde de kalmamış sanırım. Bayilerde hemen satsınlar diye zorla başka motor öneriyorlar bilgi alamadım ne zaman geleceğine rağmen. Fuarda satış olur mu acaba?
martı bekleme fuar nedenıyle rekabet olur ve fıyatlar ucuz olur. Fuar sonrası fiyatlar yıne artar. Fuara kesın gelecektir r25
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:28 ----------
Yamaha Mt 25 ve r 25 domınar ug ıle yakın fiyata satılırsa domınar ug az satacaktır. Vergiler nedenıyle 250cc lık yamahalar fıyat konusunda avantajlılar. Zaten motorları domınardan daha seriler 0 100 hızlanmaları domınara gore yaklaşık 1 sanıye daha ıyı mt 25 in tuketımde belkı yarım lıtre fark olabılır ama bu segmentte tuketım farkı goz ardı edılebılır ama performans kralı yamaha lar
martı bekleme fuar nedenıyle rekabet olur ve fıyatlar ucuz olur. Fuar sonrası fiyatlar yıne artar. Fuara kesın gelecektir r25
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:28 ----------
Yamaha Mt 25 ve r 25 domınar ug ıle yakın fiyata satılırsa domınar ug az satacaktır. Vergiler nedenıyle 250cc lık yamahalar fıyat konusunda avantajlılar. Zaten motorları domınardan daha seriler 0 100 hızlanmaları domınara gore yaklaşık 1 sanıye daha ıyı mt 25 in tuketımde belkı yarım lıtre fark olabılır ama bu segmentte tuketım farkı goz ardı edılebılır ama performans kralı yamaha lar
Fiyatlar gerçekten de uygun gibi gözüküyor. Yalnız dominar 400 UG'nin UG ekini anlayamadım.
dominarı daha uyguna almak mümkün diye biliyorum ben 0 aldığımda domiyi mt25 daha pahalıydı
UG=UpGraded yani "Güncellenmiş" demek.
Beygir artırılmış(35-->40)
Diğer bir başlıktan levent84 arkadaşın mesajından alıntılarsak
Tek egzantrik milini Çift egzantrik miline revize etmişler.
Balansor muylusunun çapini ve dizaynini revize etmisler,ust devirlerdeki vibrasyonu azaltmişlar.
Radyator ve fan kompenantlarinda da dizayn degisikligi var.isil verimi dengelemişler.
Yamaha mt25 yeni kasa lansman fiyatini henuz aciklamadi. Domiyle benzer fiyata gelecektir tahminim 31-32 en fazla ama 30 derlerse tadindan yenmez. Su an bajaj fiyati erken acikladi sazan gibi atlamamak lazim herkes 15 subati beklemeli su durumda mt25 eger 30 bin civari derse siler yine piyasayi
Yamaha mt25 yeni kasa lansman fiyatini henuz aciklamadi. Domiyle benzer fiyata gelecektir tahminim 31-32 en fazla ama 30 derlerse tadindan yenmez. Su an bajaj fiyati erken acikladi sazan gibi atlamamak lazim herkes 15 subati beklemeli su durumda mt25 eger 30 bin civari derse siler yine piyasayi
Ya bu V15 hakkaten kötü bir seçenek mi ?
Hala 2018 model sıfır km bulunabiliyor.
Afaki yüksek bir fiyatı olmadığı halde pek satmadı herhalde ?
Alınmaz mı ki ? Bilemedim.
2019 mt25 in sıfır fiyatı 31950tl henüz 2020 fiyatının bilgisi yok.
Sahibinden'e yeni kasa mt-25'lerin satışı koyulmaya başlandı. Cuma gününe kadar bütün bayilere kısıtlı sayıyla gelecek ürünler. Fiyatı şu an 31.950 TL. Şubat 1'den itibaren en az 1000 TL civarında yeni bir zam gelecek. Ocak ayı içerisinde motosiklet alan aldı, yoksa Şubat ayında daha da artacak fiyatlar. Yıllardan beri bu politika bu şekilde ilerliyor. Yamaha ve Honda her ay düzenli olarak arttırıyor fiyatları...
2020 si,35 den aşaği girmez satişlara.
29bine dominar alip,6 bin tl ilede işletme giderleri karşilanir.
Bandrol
Tescil
Sigorta
Yakit(5.000tl ile 65 defa depo fullenir)
1 sezonu rahat amorti eder.
yok hocam yenı kasa değil elde kalan eskı kasaları koymuslar o fıyatlara
Mt-25'ler yeni kasa olarak gelecek ama 2019 model gözükecek. Yeni far tasarımlı olanlar. Bayileri arayıp teyit edebilirsiniz. Bugün iki farklı bayiyi aradım. İkisi de perşembe veya cuma günü için yeni kasa olarak geleceğini söylediler şu anki fiyattan.
0-100 dominarda 7.5 saniye iken UG versiyonda 7 saniyeye inmis. Ayrica motor gucu 4-5 bg artarak 40 beygire ulasmis bunuda eklemis olalim. Ama mt25 0-100 de 6.5 saniye gibi degerler sunuyor ve dominarla bu segmentte hem az tuketen hemde performans sunan motorlar olarak kapisacaklar. Ha ben 0-100 5.5 saniye isterim diyenler varsa cf 650 nk modeline acil yonelsinler 2-3 bin tl fazla verip ferrari lamborghini performansi yasarlar![]()