Bajaj 200 RS

Ömrümün sonuna kadar motor kullanmak istiyorum. Sonuçta ilk ve son motorum olmayacak ama uzun süre kullanmam gerekecek belki 3 sene çünkü başka bir motor alırsam tekrar 1 lirasına kadar benim alın terim olucak. Bu uzun süreçte sanırım honda daha tatminkar olur.. Gönül isterdi bu sezon binelim ama..

ülkemizde herkes parasına göre motora biniyor. parasına göre kendini tatmin ediyor. Keşke şu ötv kdv olayı olmasa da tüm motor severler mühendislik harikalarına binse. konuyu açan arkadaş okadar katlandı ise 3-5 ay daha katlanıp kendi ile butun hissettiği o tarifsiz motorlara binebilir inşallah.
unutulmaması gereken bişi var; insanoğlu doyumsuz neye sahip olsa 1 tık üstünü ister :D

ülkemizde herkes parasına göre motora biniyor. parasına göre kendini tatmin ediyor. Keşke şu ötv kdv olayı olmasa da tüm motor severler mühendislik harikalarına binse. konuyu açan arkadaş okadar katlandı ise 3-5 ay daha katlanıp kendi ile butun hissettiği o tarifsiz motorlara binebilir inşallah.
unutulmaması gereken bişi var; insanoğlu doyumsuz neye sahip olsa 1 tık üstünü ister :D

Ötv olmasa 200 rs ve eşdeğerlerinin ülkeye girmesini yasaklardım :D S 1000rr, tnt 1130, yzf r1 :D ve sayılamayaqca bir çok model :D ha birde verginin uygun olması lazım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar