Yukarıda bana yazanlar pulsarın kronik sorunlarınıda bi yazsınlar öyle yorum yapsınlar her hafta pulsar arıza konusu görmekten sıkıldık stop etme konusu jant kırılma titreşim aynaların yetersizliği vs.. Ben tvs kullanıcısı olarak ybr öneriyorum ayrıca yukarıda pulsar diye yırtınanlar ybr ve pulsar zaten aynı segment değil Adam parasına göre motor almak istiyor kaldıki pulsar yakar 15 kuruş ybr yakar en fazla 11 kuruş sorunsuzluk ve yakıt Ş. İçi kullanma yönünden ybr yada cbf hepsinden öndedir sınıfında param var diyorsan cbr 125 yada ikinci el cbr 250 derim kimse ayranına ekşi demez ben motor alırkende öyleydi Apache şöyledir böyledir en iyisidir diyorlardı aldık kullandık artçı ile ön kalkıyo gaza yüklenince, titreşim zaten kronik farlar yetersiz, tankstrapperi en çok yapan motosikletlerden biri oturuş pozisyonu kısa sürede bel Ağrı'sı yapıyo kimse bunları söylememişti bana pulsarda aynı sekilde herkes sallıyo şimdi pulsar şöyle böyle eminim ki sahibindene Baksan az km de en cok satışa çıkarılan motosiklet pulsardır, karar sizin
Jant kırmanın linkini atsana merak ettim. Ybr yakıtı o kadar az değil bu arada.100km de 2.4 lt den aşağı yaktiramadim ben. Pulsarı düzenli kullanmadım ama kullanan arkadaşlar 2.4-2.7 lt ortalama diyorlar, sürekli tapagazda artabiliyormuş. Aradaki performans farkını hesaba katarsak ybrden az yaktığı söylenebilir, biri elektrikli bisikletten hallice, diğeri bildiğin motosiklet.