Bahtsız Motorcu Garaj Kapısına Çarparmış..VİDEO..

abi bence hiçbiri değil o adam geçerim diye hızlanmış tabi kapının daha hızlı olduğunu hesap edememiş ve güüümmmm.....Ama çok kötü vurdu boynu kırılabilir belkide kırılmıştır geçmiş olsun ne diyelim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
puhahahahahahahahha koptuuuuuum yaaaaa =))=)):p:p:p ama geçmiş olsun tabiii

eğilip geçerim deyipte eğilmeyimi unuttu acep :bounce:
ama yinede fena tosslamış:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bari selektör yapsaydı..:mrgreen:

arkadasa fazla yüklenmeyelim bende trafikte ilk kullanmaya basladıgım zamanlar yanımdaki şeride bakıp sollıyım derken onumde frenleyen arabaya giydirmiştim:) gerci eleman kapalı garajdan cıkıyor ilginc yahu mal olunurda bu kadarmı diyesim geldi

kesin kaç yapıyo diye göstergeye bakıyodur o sırada başvurmuştur kapıya!:p

ciddi ciddi kapıya doğru gitti kıpraşmadan.. insan kafayı falan eğer ne biliim öyle de odunvari girilmezki kapıya.. bu kaza falan değil.. düpedüz adam kask sağlamlığı denemesi yapmış..
şaka bir yana garibimin kafasında kimbilir ne düşünceler vardı ki.. belki hayal kuruyordu piste çıkıyorum falan diye.. etrafında superbike kızları var hayalindeyken birden dünyasında bi ışık çakıp söndü olacak :)

Yok yok bu komedi olsun diye yapılmış bilnçli bişey bence:mrgreen:
ciddi ciddi kapıya doğru gitti kıpraşmadan.. insan kafayı falan eğer ne biliim öyle de odunvari girilmezki kapıya.. bu kaza falan değil.. düpedüz adam kask sağlamlığı denemesi yapmış..
şaka bir yana garibimin kafasında kimbilir ne düşünceler vardı ki.. belki hayal kuruyordu piste çıkıyorum falan diye.. etrafında superbike kızları var hayalindeyken birden dünyasında bi ışık çakıp söndü olacak :)

:queen::queen::queen:

bence uydurma ( fake ) yani...
Motosiklet kullanan bir insan böyle gerzek bir hal sergilemez:silent:
adam kapıyı enine yemeye çelışıyor adet:queen:
kurtulmak gibi bir gayret yoook.....en aptal motosiklet sürücüsü ödülüne laik buldum kendisini...Tebrikler ve 100 tam puan:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar