Bahçelievlerden merhaba...

Adım SALİM. istanbul bahçelievlerde oturuyorum. 19.02.2010 cuma günü gece saat 2'de motor almaya karar verdim. 20.02.2010 c.tesi günü motoru aldık. 22.10.2010'da plaka ve ruhsat işlemleri bitiyor. ondan sonra bizde yollardayız. biz diyorum çünki bir arkadaşla beraber aldık. 2 tane YUKİ YK-250.4 chopper. bordo renkte. motosiklet forumlarına göz atarken burdaki bazı başlıklar ilgimi çekti. arkadaşlar arasındaki diyaloglar mükkemmel ötesi :cat: eğer uygun görürseniz bizde yanınızda yer almak isteriz. bu taraflarda oturan arkadaşlarla görüşmek tanışmak oturup iki lafın belini kırmak isterim. herkese keyifli forumlar...

Hoşgeldin arkadaşım bende bahçelievlerde oturuyorum.motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanman temennisi ile.bi sıkıntın yardımıa ihtiyaç duyduğun bi konu olursa çekinmeden iletebilirsin.

Hayırlı olsun :) Ben de SYM GTS 250 alıcam bu fuardan. Motoru alınca yanınıza uğrarım :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoş geldin arkadaşım, bende güngörende oturuyorum, Motorlarınız hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela göstermesin. Bu arada motorları ikitelli'deki dağıtım yerindenmi aldınız?

iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. motorları ikitellideki fabrikadan teslim aldık ama satış işlemlerini avcılardaki bayiden yaptık. bahçelievler İSKİ'nin orda oturuyorum. arkadaşımda aynı mahalleden. görüşmek tanışmak kaynaşmak ümidiyle :)

Hoşgeldin arkadaşım, motorun hayırlı uğurlu olsun, ALLAH(cc) kaza bela vermesin.Katılımcı olman dileğiyle.:rendeer:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. motorları ikitellideki fabrikadan teslim aldık ama satış işlemlerini avcılardaki bayiden yaptık. bahçelievler İSKİ'nin orda oturuyorum. arkadaşımda aynı mahalleden. görüşmek tanışmak kaynaşmak ümidiyle :)

Keşke 2 gün daha erken üye olsaydın siteye... Fiyatta sana güzel bi indirip yaptirdirdim... Ben onlarin müşterisiyim. Onlardan yaklaşık 40-50 tane tekstil makinaları satın aldım. iş işten geçmiş gerçi.. Satıştan sorumlu evrim bey var orada daha önce haberim olsaydi bi güzellik yapardim. Neyse hayirli olsun yinede kardeşim. Allah kaza bela göstermesin.

Yeni gelenlerdenim ama yinede hoşgeldin. Bende Bahçelievler'e yakınım ::shake2::

hepinize tekrardan teşekkür ederim. motoru iyi bir fiyata aldık. en azından ayağımızı yerden kesiyor. az biraz durumu toparlıyım hedefimde honda shadow var :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar