Bahar Temizliği :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Pazar pazar dedik sıcakta dolaşmaktansa temizlenelim paklanalım :) 2.5 saat kadar heryerine girdik çıktık motorların ama güzel oldu :) umarım beğenirsiniz.
Başlamadan önce .
2qddirq.jpg

Pis çocuk :)
fon143.jpg

fbxog4.jpg

1571b1l.jpg

14c5wsx.jpg

icr8sp.jpg

16m0wgk.jpg

Cilala Parlat :)
qs3980.jpg

w00pf.jpg

Mutlu son..
29njvr7.jpg

2motvkx.jpg

2motvkx.jpg

mjqr5s.jpg

28tf511.jpg

104eoih.jpg

24ll84g.jpg

2yjscac.jpg

:rendeer:

eline sağlık kardeş.bu arada spirelin ucundaki malzemenin adı ney bende alacam ama adını bilmiyorum

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Spiral değil o. Direk pasta makinası diye geçiyo. spiralin ucuna uyan sünger başlık warmıdır bilmiyorum.sormak lazm.

Ellerinize sağlık şıkır şıkır olmuşlar. Siyah Cbf lastiklerin markası nedir. Michlen pilot sport gibi geldi bana eğer öyleyse memnuniyet derecesi nedir.?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Evet michlen. Yumuşak bir lastik. yer tutuşu viraj kabiliyeti vs çok memnun oldugunu söylüyor arkadaşım. 4 bin km oldu alalı hala çok memnun.

Yer Maltepe Sahil sanırım :) elinize sağlık tertemiz olmuş motorlar.

Ellerinize sağlık şıkır şıkır olmuşlar. Siyah Cbf lastiklerin markası nedir. Michlen pilot sport gibi geldi bana eğer öyleyse memnuniyet derecesi nedir.?

Benim motorum cbf değil ama bende pilot sporty kullanıyorum, memnuniyet derecesi 10 üzerinden 10 :) Yol tutuşu fren mesafesi cart curt herşeyiyle güzel.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Takip etmiştim konuyu. Maşallahı var makinanın :)

Yer Maltepe Sahil sanırım :) elinize sağlık tertemiz olmuş motorlar.

Benim motorum cbf değil ama bende pilot sporty kullanıyorum, memnuniyet derecesi 10 üzerinden 10 :) Yol tutuşu fren mesafesi cart curt herşeyiyle güzel.

Bilgiler için hepinize teşekkürler şimdi lastik konsunda fikrim sayenizde netleşdi durolarla 25000 devirdm 2kerde motoru devirdm malesef :9 yarn ilk işim sipariş vermek olcak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar