Bahar gezisi

teşekkür ederim...içim açıldı resmen...tam motorcu yolları...sağlıcakla kal...

Karadeniz karadeniz karadeniz anlat.anlat bitmez.yasa yasa tukenmez bu karadenizin.guzelligine ne omur yeter ne de hasret biter
eline saglik hayatinda sadece cikmaz yollar olsun seni hayal kirikligi yasatan

Adana İl Temsilcisi
söyleyecek birşey bulamıyorum.yine yusuf,yine karadeniz ve ayder.:thumleft: muhteşem.

dostum tamamen görsel bir şölen yaşamış bulunmaktayım :cat:

teşekkürler herkese. ilginize sağolun.
ÜmitDura, özel mesaj atıyorum

Ne şanslı adamsın ya :) Harika yerlerde yaşayıp harşka fotolar çeken sanırım forumun en gezgin adamısın :) Tekerine sağlık ;)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Fotografların hepsi güzel ama uzun pozlamayı çok beğendim. :cat:

Karadeniz'in güzellikleriyle bizleri buluşturduğun için teşekkürler. Güzel gezmişsin. Ellerine sağlık.:wiinkk:

Bu arada kullandığın kamera nedir ?

Vay be Karadenizli olmak varmış ne güzel bi yer yazı ayrı güzel kışı ayrı tekerin düz bassın abi...

Paylaşımınız içimi aydınlattı teşekkür ediyorum. Fotoğraflarınız kadar modellerinizin de hakkını vermek lazım ama.

Bir tarafta çiçekler böcekler , bir tarafta da kar ne güzel bir bölgede yaşıyorsun:rendeer:Yüreğine sağlık sayende seninle birlikte gezmiş kadar olduk , tekerin düz bassın:cat:

harika bir gezi,muhteşem manzaralar.tebrik ederim fotoğraflarda muazzam:cat:

BAHAR gelmiş balam benim,bahar gelmiş dayanmış
dalda yaprak bebeciğim,suda köpük uyamışş....
güzel gezi güzel resimler yüreğine sağlık

Maşallah ne güzel kareler, çeken kollara, ayaklara sağlık insanın, içi kıpır kıpır oluyor ,güzelligi gördükce insan, yaradanın ne kadar yüce, ve ne kadar büyük, oldugunu hatırlatıyor :rendeer:

teşekkürler herkese. güzel samimi yorumlarınız için sağolun. herkesin bu tür geziler gerçekleştirmesi dileğiyle.
güven61, uzun pozlama fotoğraflara bu aralar merk saldım. güzel oluyor. ama onun için havanın tamamen açık ve yaz havası olması lazım.yazın daha güzelleri gelir inşallah. makine canon 550D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar