- Konu Yazar
Bitmeyen yoğun sınav dönemleri, okulun işleri ve TUS kaygısından kaçmak istedikçe diyorum ki tek kurtuluş var bir motor al bas gaza bakma arkana...
Ben bu motor işine ne kadar kafayı takmışsam evin patronu ve patroniçesi o kadar karşı. Zamanında arkadaşlarının yaptığı kazaları öleni bir tarafını kıranı anlatıp duruyorlar.
>Diyorum kask takmışlar mı? cevap bizim zamanda kask mı vardı
>Kask takmamışlarsa bunların koruması da yoktur diyorum.- Cevap: koruma seni 4 tekerden korumaz...
>Anlatıyorum bakın ben bu şeyden ilerde alacağım Allah'tan mani olmazsa kaçarı yok alırsam da gaza gelir 300 yapanından alırım esas o zaman tehlikeli gelin yol yakınken şöyle az yakınından ucuzundan bir şey alalım. Cevap: CIK
>Gizli alayım diyorum bankalar öğrenciyi adam yerine koyup para vermiyor.
>Para biriktireyim diyorum damlaya damlaya göl olması gerekirken cepten aka aka sel oluyor
Bir çıkar yol bulamıyorum... Sanırım mezun olana kadar da yok öyle bir yol.
İşin esası bunları neden anlattım onu da bilmiyorum, ama okumuşken bana bir açık kapı bulursanız yazıverin:rendeer:
Sanırım bir sınav sonrası sendromu daha :queen:
Kalın sağlıcakla :rendeer:
Ben bu motor işine ne kadar kafayı takmışsam evin patronu ve patroniçesi o kadar karşı. Zamanında arkadaşlarının yaptığı kazaları öleni bir tarafını kıranı anlatıp duruyorlar.
>Diyorum kask takmışlar mı? cevap bizim zamanda kask mı vardı
>Kask takmamışlarsa bunların koruması da yoktur diyorum.- Cevap: koruma seni 4 tekerden korumaz...
>Anlatıyorum bakın ben bu şeyden ilerde alacağım Allah'tan mani olmazsa kaçarı yok alırsam da gaza gelir 300 yapanından alırım esas o zaman tehlikeli gelin yol yakınken şöyle az yakınından ucuzundan bir şey alalım. Cevap: CIK
>Gizli alayım diyorum bankalar öğrenciyi adam yerine koyup para vermiyor.
>Para biriktireyim diyorum damlaya damlaya göl olması gerekirken cepten aka aka sel oluyor
Bir çıkar yol bulamıyorum... Sanırım mezun olana kadar da yok öyle bir yol.
İşin esası bunları neden anlattım onu da bilmiyorum, ama okumuşken bana bir açık kapı bulursanız yazıverin:rendeer:
Sanırım bir sınav sonrası sendromu daha :queen:
Kalın sağlıcakla :rendeer: