Bahar geliyor ve ben hazırım...

Selam şu anda bir motorsiklet sahibi değilim ama bahar yaklaştıkça dayanılmaz acılar çekmeye başlıyorum...anlatılması güç duygular bunlar.. tepemde masmavi gökyüzü kırlar dereler ve yollar da olmak istiyorum. sizlerle olmak istiyorum...Herkese m e r h a b a...

merhaba arkadaşım hoşgeldin. ben de hazırım ama bizim gruptan hazır olmayanlar var. kiminin motoru bakımda filan. ama ben de önümüzdeki haftasonu şehirdışına çıkıp tertemiz rüzgar ve güneşten faydalanmazsam çatlayacam yeter artık :mrgreen:

hoşgeldin motorun yoksa kırlarda gezemezsin ama çıplak ayakla gezebilirsin:wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldinn...

bahar benide çok heyecanlandırıyor nedense ybr ve ben uzun yollar yapacağız anlaşılan 2 günde 600 km yaptığıma göre ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoşgeldin hissettiğin duyğuları bende yaşıyordum bir aralar...

ama motor almakla iş bitmiyor, yollarda çok tuzaklar var, onlardan da kaçabilme kabiliyetin yüksek olmalı... sevgiler ve saygılar :rendeer:

:rendeer: Hoşgeldin aramıza
istanbuldaysan cuma akşamki toplantıya bekleriz hem tanışırız hemde baharda nerelere akacağız onun pilanlarını yaparız:cat:

asteriks03 hoşgeldin.havalar bikaç gün iyi gidince bende fena halde motor gezilerine heyecan yaptım.adeta bu geziler için aşeriyorum diyebilirim.şimdi de bunalımdayım ya çanakkale ye gidemezsem diye

aileye hoş geldin kalıcı olman dileğiyle :bounce:

Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın

:bestmt: :rendeer:

evet bende çook heycanlıydım ama şu an teknik serviste tek başımayım nasıl zaman bulup geziye çıkacağım pazar günlerini çok ii kullanmam lazım biraz uykudan feragat edecez artık gel yaaaaaaaaaaaz geeeeeeeeel bide ben normal iş günümde 100-150 km yol yapıyorum motorla gezide beni 3000/4000 km den aşağısı paklamaz şöle 1 hafta akdeniz veya karadeniz ah be ah

Ailemize hoşgeldin :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar