Bahar geliyor Dostum,Yazı ,Virajları ve Heyacanı Müjdeliyor..

Elin klavyen dert görmesin dostum, ufuklara sürelim hep birlikte.

Duygulandım.. Buralar daha çok değerlenecek :) eline yüreğine sağlık çok güzel yazmışsın.

Konuyu açan arkadaşımızı daha iyi anlıya bilmek için bu konuyuda okursanız yerinde olur http://www.motosiklet.net/forum/kaza-raporu/155474-240km-ile-yaptigim-kaza-ilk-motorunu-alacaklar-icin-yaziyorum.html

Not Ahmet16 Geçen sene bir ameliyata girdiğimde belden aşasını deyil konpile uyuşturun dedim dinlemediler omuriliğinden 2 kez denediler ve uyuşmayınca konpile uyuşturdular ameliyatan sonra uyandım ama belden aşağısını 10 saat sonra hisetmeye başladım O an aklıma gelince seni hatırlıyorum :salut:

Ameliyat sonrası doktora fırça niyetinde kızdım keşke anestezi için rapor verirken belirtseydiniz dendi

Hayatın boyunca seni seven ve yanında olan ve seninle ilgilenen sevenlerin olması dileğiyle bunu neden dedim bilmiyorum bu zamanda herkes bencil takılıyor umudunu yetirme her şey biz insanlar için malesef

Herhangi bi fizik tedavizi bir çaba ile değişen birşey varmı Ahmet

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Ellerine, yüreğine sağlık Ahmet. :cat:

yine amaçsız konular hit alirken bu konu öylece kaldi. şaşırdık mi hayir...

Konuyu açan arkadaşımızı daha iyi anlıya bilmek için bu konuyuda okursanız yerinde olur http://www.motosiklet.net/forum/kaza-raporu/155474-240km-ile-yaptigim-kaza-ilk-motorunu-alacaklar-icin-yaziyorum.html

Not Ahmet16 Geçen sene bir ameliyata girdiğimde belden aşasını deyil konpile uyuşturun dedim dinlemediler omuriliğinden 2 kez denediler ve uyuşmayınca konpile uyuşturdular ameliyatan sonra uyandım ama belden aşağısını 10 saat sonra hisetmeye başladım O an aklıma gelince seni hatırlıyorum :salut:

Ameliyat sonrası doktora fırça niyetinde kızdım keşke anestezi için rapor verirken belirtseydiniz dendi

Hayatın boyunca seni seven ve yanında olan ve seninle ilgilenen sevenlerin olması dileğiyle bunu neden dedim bilmiyorum bu zamanda herkes bencil takılıyor umudunu yetirme her şey biz insanlar için malesef

Herhangi bi fizik tedavizi bir çaba ile değişen birşey varmı Ahmet

Menguc merhaba :). Bahsettiğin gibi ilk yıllarda kötü ve içinden çıkılamaz durumlar yaşadım.

Birçok hekimlerce; eskiye dönüşün mümkün olmadığının cevabını aldım.

Daha fazla umut ve para kaybı olmaması için artık bunu kabullendim, yıllar önce senin belki motosikletlere iç geçirmen gibi bende şuan iç geçirir durumdayım.
Bu sevdaya gönül vermiş arkadaşların, bu tutkudan mahrum kalmaması için karınca kararınca çabalıyorum işte :) kendine dikkat et :)

Kendime ait bir amatör roman ile uğraşıyorum, yazacağım aralarda dostum :)

Keşke insanlar daha çok görse, daha çok bu güvenlik konusuna önem verse diyorum, ara ara böyle paylaşımlar yapmak
Aklıma gelsede, bunaltmamak adına uzak durmak durumumda kalıyorum.

Sevgilerle :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:24 ----------

Ahmet göremiyoruz o güzel paylaşımlarını artık.. İyisindir inşallah..
Özletme kendini,yaz arada gönlünden geçenleri.

Selametle..:king::bestmt:

Kendime ait bir amatör roman ile uğraşıyorum, yazacağım aralarda dostum

Keşke insanlar daha çok görse, daha çok bu güvenlik konusuna önem verse diyorum, ara ara böyle paylaşımlar yapmak
Aklıma gelsede, bunaltmamak adına uzak durmak durumumda kalıyorum.

Sevgilerle

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaz geliyor dostum , ekipmanın giyili vaziyette ışıklarda kırmızıya denk gelmek var...

Uzun zamandır takmaya üşendiğim bellik ve dizliğim geldi aklıma. Kazaların yoğunlaştığı, sürüşlerin agresifleştiği şu zamanda sanırım dolabımdan çıkarsam iyi olacak. Sağol Ahmet abi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar