Bağdat Caddesinde Saksıya Çarpan Motorize Arkadaşa Geçmiş Olsun !!!

Son düzenleme:
bigun çok kötü patlıyacan ama
unutma seni reklam edecek çok kişi var adı lazım değil romeo

bişe olmazzzzzzzzzzz

benim falsom yok!
falsosu olan düşünsün !

isim wermek istemiorum !

ROMEO !

erkek adamın malı meydanda olur ben isteyen herkese gosteririm sen utanıosan o senin problemin !

çok kapı gormen lazım beni kitlemek için!

Starbuckstaki kasiyer istedi mi:silent:Valla ben öyle herkese göstermiyorum Kerem kasiyeri var sapığı var dimi ama:queen::queen:

Sen anahtar deliğini göster Keremcim kitlemeyi ben yaparım sen iste:rendeer::queen:

kasiyer masiyer fark yapmaz kaşınanı kaşımasını bilirim ben sen merak etme bilirsin belki insanın başına ne gelirse ya meraktan ya da merraktan gelirmiş!

Kasiyer seni merak ediyomuş uğramıyo diyomuş kaç zamandır git de meraktan başına senin haricinde bi iş gelmesin Keremcim

Kasiyer seni merak ediyomuş uğramıyo diyomuş kaç zamandır git de meraktan başına senin haricinde bi iş gelmesin Keremcim

eet gitmek lazım çok boşladım ne zamandır yerini senin üzerinde doldurmaya çalışıodum ama sen daha TOYsun! ne warsa tecrube de war !

ben artık kapiicak kapak bulamıorum !!!

GKN

kerem iiki bi saksıya çarptın hee :p
yeter kadeşim kasiyer kasiyer, bi dahaki sefere bende gelicem çözücem işini söz :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
...

RoMeO RoMeO La kerem bunlar bi sana bi bana qeLio :) aman dikkat ortada senLe çarpışmiaLım dikkat kardeşim anLadın sen onu sakın...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar