Bagdat Caddesi Niye Asfaltlanmiyor...

sen rr la gazlama diye yapmıyo olabilirlermi hakkı:)

gerçekten ben cadde yolunu cok kullanan biri olarak hiç beğenmiyorum belki hakkaten hız yapılmasın diyedir belki de hükümetin hedef kitlesi bu kesimde oturmadığı içindir:wiinkk:

umarım istanbulun en işlek caddelerinden biri olan caddeye adam akıllı bi yol yaparlar.aslında pek ummuyorum ama ksımet belki bitanesinin oğlu parasız kalırda ona ihale verirler..(son cumleyi mazur gormeyin lütfen,zira mazur görmek bizi daha çok geriye götürcek birtakım insanlara destek vermek olabilir mi bilmiyorum)

not:mesaj silinme sebeb taşıyan öğeler içeriyor olabilir bunu mazur görün :)

Son düzenleme:
`cadde gazlamasinlar diye asfalti yenilemiyorlardir`
boyle bir dusunce olabilir mi ya. bizim polisimizin eli armut mu topluyor. her aksam koprude besiktas katiliminin oldugu yerde nasil bir tane polis arabasi duruyorsa yarisanlari da engellemek icin o arabadan bir tane de sozunu ettigimiz bolgede durmali. bak bakalim bir daha yarisan cikiyor mu.

eger insanlarin aklina ilk anda bu yazinin en ustundeki cumle geliyorsa kurallar tam anlamiyla islemiyor demektir ki taksicilerde de bu aralar renk korlugu basladi galiba. kirmizilari da yesil olarak goruyorlar herhalde ya da hep bana denk geliyor boyle seyler.

boy

@Shamyl
Bağdat Caddesi'nin hangi kısmını beğenmiyorsunuz anlayamadım ben?
Abi düzgün olan bir yeri yok ki, nereyi söyleyeyim. Dikkat edersen şikayet eden 1-2 kişi yok, çoğunluk asfaltın kötü olduğunu söylüyor. Normal süratlerde bile gitsen zıplaya zıplaya gidiyorsun, asfaltta deformasyonlar var, kanalizasyon kapakları asfaltla aynı seviyede değil.

bizim evin önü neden asfaltlanmıyor? hala çakıl. bir gün düşersem sorarım ben size.

GKN

hahahhaha
dün akşam bi arkadaşım arıyor
- gogoooooo
-efendim
-bu caddebostandaki bozuk yollaru tıraşlayıp rogar kapaklarını ortada bırakanların ........
-niye olm ne oldu?
-... rogar kapağını ortada bırakmışlar yerden 10 cm yüksekte bende üstünden uçtum teker yapim derken
-:)):):):):)
-olm gülme lan

vs...vs.... :):)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bagdat caddesi gibi elit ve popüler bir mekanın asfaltlanmamasına imkan yok.bence de bunun tek sebebi süratli yarışların yapılmasına engel olmak.bilindiği uzere gectiğimiz yıllarda bu semtte cok kazalar ve cok acılar yasandı.o semtte oturan onemli kişiler,iş adamları da var bildiginiz gibi bizim ülkemizde bir telefona bakıyo işler.mutlaka asfaltlanırdı orası.Ama tek sebep yapılan hız yarışları diye düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar