Bağcılardan Merhabalar :)

Merhaba Arkadaşlar Abilerim Kardeşlerim:king: Aranıza Yeni Katıldım:pr: Ama Uzun Zamandır Forumunuzu Takip Ediyorum Çok İyi Çok Başarılı Bi Forum Bağcılarda Oturuyorum Yaşım 23 Ve Motor tutkum İlk Defa 1000RR ile sadece Bir Tur Atmakla Başladı Yoksa Çok Deli Araba Tutkunuydum(Önceden) :) Büyük bir Motorum Olmasını Çok İsterdim Ama İLk Önce Neyle Başlıyoruz ? Tabiki 125likle :) Honda Cb125e Var Bakalım Hayırlısı :):)

hoş geldin. bağcıların neresi.
ekipmansız motora binme ve bagcılardaki minibüs soforlerinden uzak dur. ne yapacaklarını anlamak ustalıkla falan ögrenilebilecek bişey degil.

BAĞCILAR GÜNEŞLİ VE BENDE EK İŞ OLARAK MİNİBÜSE ÇIKIYORUM ÇOK AYIP ÇOK :D YENİBOSNA -BAKIRKÖY HATTI 34 M 2999 :)

Motor kullanmaya başladın bundan sonra minibüsten uzak dur atasözünün ne anlama geldiğini daha iyi anlayacaksın :D

Minibüs sürücüleri motorcuyu görse bile zart diye yola çıkıveriyorlar.

Sen oyle yapma panpa.

Hosbuldum :))

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------

Benim minibuste yazili zaten motosikletleri fark edin diye ben dikkat etmezsem olmaz :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin babuş. Ben de mahmutbeydeyim :).

BAĞCILAR GÜNEŞLİ VE BENDE EK İŞ OLARAK MİNİBÜSE ÇIKIYORUM ÇOK AYIP ÇOK :D YENİBOSNA -BAKIRKÖY HATTI 34 M 2999 :)

iyi baya bir yakınmışız :)
bende güneşlideyim. minibüsler hakkında tam olarak söyledigimin arkasındayım. madem sende bu hattasın :) durakta cay icerken arkadaşlara söyle üstat tamam trafige saygıları yok bari motosikletlerden uzak dursunlar. hani bir kere başıma gelse tamam denk geldi diyecegim ama tam 3 badire atlattım. bunların hepsindede malum minibüsler hep trafikte arkamdalardı.

Çok Sıkıntı Tabi Minibüsler Gözükmüyo Helede Tam Arkanızda Olursa Minbüscü hiç Göremez Sizi

hoş geldin! ben de güneşlide çalışıyorum.
hem motorcu hem ticari sürücüsü olan birini görmek güzel .:cat:

Oo iyiymis bi ara ufuk sen ben bulusabiliriz aslinda bi cay kahve hatrina ��

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar