bagaj için hareket sensörlü lamba

Arkadaşlar merhaba,

motorumuzun bagajına kapağı kaldırınca yanacak şekilde hareket sensörlü bir lamba yapabilir miyiz? piyasada böyle bir ürün var mı? Bilgisi olan var mı?

Teşekkürler...

yaparsanız symbol kullanıcıları minnettar olacaktıro onlardada bagaj lambası yok :queen:

Basmalı switch'i basınca sönecek şekilde bağlayıp, switch'i ve onun karşısına gelecek plastik parçasını bagajın kenarına yapıştırırsanız olur. Herşey dahil 1.5-2 saat bir işlem süresi vardır fazla uğraştırmaz. Dediğim gibi switchler elektrikçilerde sürüyle var.

http://www.philips.com.tr/c/-/-6919114ph/prd/tr/consumer

şöyle bir ürün buldum ama acaba nasıl uygulanabilir

lamba demişsinkardeşim böle renkli şekilli bişeymi nasıl anlamadım ama demin bi sitede gördüm bende lambalara bakıyodum yasak masak gibi laflarda yazıyodu ama bilmiyorum çakar lambasımı ne varmış onlara baktım güzel aynı polis şeyleri gibi valla ama o renkler iyi olmazda başka renkleri ne varsa güzel yakışır motorunun tipine göre bilemem ama o baktığım şey güzel miş ona bi bak derim

Hareket senseru mantiksiz olur lakin iceridekiler hareket ettikce yanar. Switch en kolay en mantikli en istikrarli olanidir. Mekanik gibisi yoktur

lamba demişsinkardeşim böle renkli şekilli bişeymi nasıl anlamadım ama demin bi sitede gördüm bende lambalara bakıyodum yasak masak gibi laflarda yazıyodu ama bilmiyorum çakar lambasımı ne varmış onlara baktım güzel aynı polis şeyleri gibi valla ama o renkler iyi olmazda başka renkleri ne varsa güzel yakışır motorunun tipine göre bilemem ama o baktığım şey güzel miş ona bi bak derim

yok hocam. şöyle birşey. koltuğun alt kısmına yani bagajın tavanına yapıştırıyorsun. bagaja ulaşmak için koltuğu kaldırdığında lamba yanıyor ve aşağıyı aydınlatıyor. çakar lamba falan değil yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------

Hareket senseru mantiksiz olur lakin iceridekiler hareket ettikce yanar. Switch en kolay en mantikli en istikrarli olanidir. Mekanik gibisi yoktur

bende mekanik şeylere güveniyorum. ama bagaja koyduğun şeyler langır lungur sallanmaz herhalde. belki de haklısın switchli birşey pilden tasarruf ettirebilir.

Öyle bir sallanır ki bagaja koyduğun herşey birbiriyle çarpışıyor motoru sürdüğün sürece.

Buzdolabı lambası gibi mi ? Kapak açılınca, ışık yanacak ?

Sanayiden çıkma düğme / lamba... olmaz mı ?

civa lı sensör al kapak açılınca yanacak bicimde kapaga monte et açlınca yanar

plastık bir ELEKTRİK KABLO GEZDİRİCİ HORTUM al,
Hortumun dip kısmına + VE - kabloları eklıyorsun,
hortumun içine demir bilye koyulur,
ve hortumun bır ucu havaya kalkınca aşağı basan kısımda ıkı uca demır bılye deyecegınden lamba yanacaktır,,,

en kolayı küçük müşür veya swich al kapağın kenarına güzelce yerleştir müşürden çıkan kabloları ampule bağla ampulüde üst tarafa yapıştır tamamdır.5 lira masrafı var bu işin o kadar

onla uğraşma plastik led lambalar bas yapışkanlı bagajı aç bas yansın .pratik

Mersin İl Temsilcisi
git fener al, koy bagaja, seyyar seyyar kullan kardeşim..
:p

Merhaba hocam switch tip sensörlü lambalar işini görecektir.
https://www.3faz.com/nade-10100-gri-switch-tipi-hareket-sensoru
https://www.3faz.com/nade-10100-switch-tipi-hareket-sensorleri
Bu ürünleri inceleyebilirsin.

Basınç sensörüne, hareket sensörüne v.s.. ihtiyacınız yok. Park lambalarından beslenecek şekilde tesisatı bagaja çektirin, bagajınızın menteşeye yakın kısmına da bunun gibi ters ve/veya düz çalışabilen bir anahtar ekleyin. Anahtarın karşısına da çalışmasını kolaylaştırmak için bir parça eklerseniz kapak kapandığında akımı kapatıp açıldığında ileten basit bir anahtarlama yapmış olursunuz. Aydınlatma için ise gündüz farı öneririm, hem sağlamdır hem nemden fazla etkilenmez.

merhaba,

phillips marka pilli hareket sensörlü fotoselli lamba var. Arkası 3M yapışma...

Yada benzer lambayı bauhouse'ta bulabilirsin.

pencere alarmları işinizi görür. göbek kısmı (buzzer) sökülüp yerine 3v led takılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar