bacağının koptuğunu fark etmedi

Japon motorcu bacağının koptuğunu fark etmedi
14.08.2007, 17:22
Japonya'nın Hamamatsu kentinde bir motorcu, yaptığı kazada bacağının koptuğunun farkına varmadan kilometrelerce gitti.
AA - Bir grup arkadaşıyla yola çıkan 54 yaşındaki Japon motorcu, virajı alamayınca yoldaki güvenlik bariyerine çarptı.

Dayanılmaz bir acı hissetmesine rağmen, sağ bacağının koptuğunun farkına varmadan yola devam eden motorcu, başka bir kavşakta durduğunda durumunun farkına vardı.

Kopan bacağı bulunan Japon'un hastaneye kaldırıldığı, ancak bacağın çarpma sırasında ezildiği kaydedildi.

alıntıdır

nasıl farketmezki bir insan hiç mi fren yapmadı hiçmi vites değiştirmedi anladım:pale:
ne diyelim ki geçmiş olsun

Super Moderator
Bariyerlerden zarar gören tek biz değilmişiz demek ki...

Hadi scooter kullanıyor olsa, fren için bacağını kullanmamış olsa, hiç durmadı da mı bu adam?:silent:

Sağ ayak... demek ki arka freni kullanmıyormuş pek...İçkiliydi veya özel bir tıbbi durumu var adamın...Yoksa nasıl anlamaz bir insan uzvunun koptuğunu...6.5 milyar insan olunca böyle vakaların olması ve kulağımıza gelmesi de kaçınılmaz sanki :) Kendisine acil şifalar diliyoruz ne diyelim...

o motor ne marka acaba bun lar japon sağları soları beli olmaz ne diyelim japon işi allah acil şifa versin

japonsa herşeye inanırımmm adamlar herşeyi yapıyo sinirleriin uyarılmasını engelleyen bişeyde yapsalar şaşırmam yani

Yok artık.. Bi insan ne yaparsan yap, bacağının koptuğunu farketmeden duramaz bilader..

Alla alla yok ya, abartılmıştır, mümkün mü, scooter olsa neyse de :silent: Motor neydi acaba :silent:

Daha once Istanbulda boyle bır kaza hatırlıyorum yıne bır tane motorsıklet ıle bırıde kamyoncu olmaz demeyın o sıcaklık ıle ınsan hıssetmez

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Haber biraz abartilmista olabilir. Bir uye, 6.5 milyar insan yasiyor dunyada, boyle haberlerin gelmesi normal demisti. Hak vermemek elde degil, ilgic haberlerin sonu gelmez.

kafasının koptuğunu fark etmeyen tavuk görmüştüm , paytak paytak koşmaya devam ediyordu çimende :pale:
ama bu biraz daha garip tabi

kafasının koptuğunu fark etmeyen tavuk görmüştüm , paytak paytak koşmaya devam ediyordu çimende :pale:
ama bu biraz daha garip tabi

o ne yaa kafasının koptuğunu farketmeyen tavuk :mrgreen: farketmiştir ölmeden son bir tur atayım demiştir o :queen: şaka bir yana bende pek inanmadım onun bacağının kopupta hissetmemesine

İlk sıcaklıkla hissetmemiştir.:pr::mrgreen:Tavuk işi gerçek bende gördüm.Çocukken.:cyclopsan

bencede abartılmıstır bence adam farketmeyıp o kadar km gıtmemıstır oralarda hastane yoktur adamda ne yapsın atlamıstır motoruna hastaneye gıdıyodur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar