dostum benim gibi yap sende alıcanı söyle yok derse al sen yine nasıl olsa ikna olacakdır

bu arada hiç deilse motorla gezersin yaya olmazsın neyse ben motoru aldım ama yinede onlara motor alacam diyoruum maksat kalpleri kırılmasın onlar yok dedikce bende motoru bırakdığım yerden alıyorum gemlik dısına cıkıyorum 150 km yapıp yine geri getiriyorum

bu arada tabi anneme babamı ikna etmesi için yalvarızlarımda yok deil hani kendi paramızı kazanıyoruz allaha şükür ama evde bizdende büyük var yani karsı gelmekde olmuyor :bounce: evdekiler odama giriyor ben hemen bilgisayarda motor resimleri iştbul grubunun gezilerini açıyorum :cherry: tam 2.5 ay böyle yok alalhım ikna olmuyorlar

r: kış geliyor motoru eve koymak lazım düşün düşün başka yol gelmiyor bende onlar yok dedikce bende biraz daha üştelemeye ve agırlıgımı koymaya basladım (yaş 28 bak evlenmem başınıca kalırım demeye başladım tek kozum o tek olanız ya :cherry: )bakdım olmuyor gemlik içinde gezmeye başladım ama babamın arakadaşları görsün bende ona göre bir yoklama yapayım dedim sert cıkarsa arkadasın diyecez ya neyse bir süre bizimkiler farketdi daha dogrusu gambazlandım babamın arkadasları tarafından

ama benim acımdan pilanlanmışdı evden seninmi demeye başladılar (bu arada 800-900km yapdım)babam hemen anladı tabi ben yanlış görmüşlerdir arkadaşımındır filan diyorum bir şey dediğim zaman kesin yaparım babam bildiği için yine bildiğini okudun dedi :cherry: ee ne yaparsın babasının oluyum işde bu haftalarda araba diyorum ama :queen: bakalım yazaa (arabamız varama babama iat ben evlenirsem boyna baba arabayı vermi diyim nemi

:cat:
işte benimde motoru almam böyle oldu ama sen bana uyma yine de