Babami ikna edemedim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Iyi gunler ben Hakan araniza yeni katildim' gel gelelim konuya babami ikna edemedim motosiklet hakkinda sizce nasil ikna edebilirim birde baslangic olarak 250cc model istiyorum cunku canimi yerde bulmadim ve ikna ettik diyelim 17 yasindayim bunun erzak vs isleri kim ilgilencek?
fiyat max 500tl .

öncelikle iyi günler hoş geldin demek istiyorum
önce ehliyetini al,
250cc bir motor senin için fazladır küçük bir motor ile başla 2. el bir scooter işini görür

Forumdan Uzaklaştırıldı
Zaten benim kendi scooterim vardi ama 60i zor goruyor aile durumumuz iyi ilk istesem 600luk te aldirabilirim fakat ben baslangic - orta - iyi seviyesiyle ilerlicem bu sebeple 250cc uygun gordum cunku bu motor ile yon kabiliyeti frenler savrulmalar atiklik vs vs edinicem ama siz baba konusuna yardimci olun lutfen birde hangi 250cc motor iyidir?Boy 1.81 Kilo 103

çoğu kişinin dediği gibi bende aynısını söyleyeyim paranı biriktir kendin al
yada şöyle yap yavaş yavaş ekipmanlarını almaya başla baban ne kadar ciddi olduğunu anlasın
kitaplar oku bunu babanında görmesini sağla ;)

Zaten benim kendi scooterim vardi ama 60i zor goruyor aile durumumuz iyi ilk istesem 600luk te aldirabilirim fakat ben baslangic - orta - iyi seviyesiyle ilerlicem bu sebeple 250cc uygun gordum cunku bu motor ile yon kabiliyeti frenler savrulmalar atiklik vs vs edinicem ama siz baba konusuna yardimci olun lutfen birde hangi 250cc motor iyidir?Boy 1.81 Kilo 103

Dostum

İlk motorun 600 CC gibi bir saçmalık sakın yapma, aileni çok üzersin, 2. si ailenin durumu ne olursa alabiliyorsan kendin al, babanın alacağı 600 lükten ise 50 lik bir makineyi kendin al, 250 de çok bence sana, baba konusunda nasıl yardımcı olalım adam yerden göğe kadar haklı, bu arada fiyat max. 500 TL demişsin, nasıl oluyor o max.

Ehliyeti aldıysan ikna etmek kolaylaşır..
Bi de 500 TL ye sağlam 250cc bulursan söyle de bende 5-6 tane alıyım..

Erzak derken ?

500tl ye ikinci el cup alırsın anca mondial 100kh falan :D 250cc le baslamakta neymis 125in suyumu çıktı :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ozur dilerim 5000lira demek istemistim tel.den baglandigim icin yazamadim. Bu arada motosiklet hobi mi olmali yoksa gunluk kullanimlardami ben bu yuzden keyif iciin istiyorum yaz tatilinde gidim yazliga basim gaza ama sizin yorumlarinizi inceliycem canim benim icin (sizinde) cok degerli.Iyi bir baslangic motorsikleti yedek parca bol olsun sorun cikartmasin benzin tuketimi zaten belli .

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------

Motor alma konusunda ikna edersem yani 5000lira en fazla veririm zaten 5000e iyi bir 250 alinir dimi?

Forumda ki kişilerin size daha iyi yardımcı olabilmesi için aklınızda bulunan motosiklet tarzını yazmanızı öneririm.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
hele bir ehliyetini al ne bu acelen.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yani gp tarzi isterim su yuksek cc lerdem ama onlari alip olmek istemiyorum sakatla koklerim gazi ucarim tarzim sa harley davidson

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:48 ----------

Abiler benim icin scooter iyi olacak ama 50cc istemiyorum yani bakimi zor olmasin
Ben az cok anlarim benzin motorlardan
26cc 2vitesli model arabam var 13kg 90km basiyo.J

babalar ikna olmaz..çalış kendi paranı kazan al..yaptım oldu de ağaoğlu gibi...:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Scooter tarzi alcam en fazla 60 yapar belki kabil eder

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar