babalar günü

Beyler iyi hoş güzel ama bana göre; böyle günler hep para tuzağı gibi gelir. Ama giderim babama kucak dolusu sarılırım bana göre en büyük hediye budur.
Herkesin babalar günü kutlu olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Henüz baba olmayanlara ,ileride keyifli bir baba olmalarını,evlatlarıyla beraber motor sürmelerini canı gönülden diliyorum.
Babalar icin zaten her gün babalar günü.Evladın babasının yanağına kondurduğu bir buse en güzel hediye.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
sabah aradım babamı 3-5 dakka sohbet ettik...ben kıbrısdayım....ailem ankarada...
kendisi biraz vurdum duymaz, sorumsuz olsa da gene de arada bir sesini duymak sohbet etmek iyi oluyor...
nice senelere diyelim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sabah aradım babamı 3-5 dakka sohbet ettik...ben kıbrısdayım....ailem ankarada...
kendisi biraz vurdum duymaz, sorumsuz olsa da gene de arada bir sesini duymak sohbet etmek iyi oluyor...
nice senelere diyelim...
Noel baba bile Yalandır,yok öyle biri ,geyikli Noel baba, Coca Cola'nın 1930 lardaki reklam kampanyasının ürünüydü:)
İdeal baba yoktur.Zaten her erkek ideale yakın baba bile olmayabilir.Evlat gözüylebaktığında babanın yapamadıkları görmekten vazgeç.Zor hayat şartları içinde sıradan dürüst bir insan olmak bile zor o iken üzerine baba olmanın ağırlığını da ekle öyle teraziye koy babanı, ve onu sadece içinde bulunduğu şartlara karşı mücadelesi ile değil, iç dünyasıyla birlikte değerlendir,herkes, zorlandığı şartlarla mücadele edebilecek güce sahip değildir.Kimisinin gücü yeter,kimisinin yetmez.Bu tamamen yaradılış meselesidir.Babanı bir daha aradığında hürmetlerimi ilet.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Noel baba bile Yalandır,yok öyle biri ,geyikli Noel baba, Coca Cola'nın 1930 lardaki reklam kampanyasının ürünüydü:)
İdeal baba yoktur.Zaten her erkek ideale yakın baba bile olmayabilir.Evlat gözüylebaktığında babanın yapamadıkları görmekten vazgeç.Zor hayat şartları içinde sıradan dürüst bir insan olmak bile zor o iken üzerine baba olmanın ağırlığını da ekle öyle teraziye koy babanı, ve onu sadece içinde bulunduğu şartlara karşı mücadelesi ile değil, iç dünyasıyla birlikte değerlendir,herkes, zorlandığı şartlarla mücadele edebilecek güce sahip değildir.Kimisinin gücü yeter,kimisinin yetmez.Bu tamamen yaradılış meselesidir.Babanı bir daha aradığında hürmetlerimi ilet.

benim babamın sorumsuzluğu tembelliğinden kaynaklanıyor...
çalışıyım para kazanayım diye hiç bir çaba göstermiyor...eli ayagı da tutuyor...
az birşey gayretini çabasını görsem , benden para istediğinde yetecek kadar değilde fazlasıyla gönderirim...
neyse bugün onun günü iyi dileklerimizle devam edelim...
eyvallah abi a.s...

tüm babaların ve baba adaylarının babalar günün canı gönülden kutluyorum..bu güzel babalık duygusunu 6 ay önce ilk defa ben de tattım..ilk babalar günüm ve hoş bir duygu gerçekten..allah evlat isteyen herkese nasip etsin..saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar