kujumax Katılım 5 Nis 2009 Mesajlar 1,025 2 Eyl 2009 Konu Yazar #1 Babama değerimi sordum dünyalar kadar dedi. Dünyanın değerini sordum beş para etmez dediler ! Bu Yazıyı İnternette Gezerken Buldun Nasıl Bi Baba Bu
Babama değerimi sordum dünyalar kadar dedi. Dünyanın değerini sordum beş para etmez dediler ! Bu Yazıyı İnternette Gezerken Buldun Nasıl Bi Baba Bu
htmetin Katılım 26 Tem 2008 Mesajlar 2,258 2 Eyl 2009 #2 Adam ahiret kadar değerlisin diyemeyeceğine göre. Dünyanın güzellikleri ile alakalı bir benzetmede bulunmuştur.. Hem Evlat sevgisini bildiği en büyük şey ile ifade etmesinde de yadırganacak birşey yok..
Adam ahiret kadar değerlisin diyemeyeceğine göre. Dünyanın güzellikleri ile alakalı bir benzetmede bulunmuştur.. Hem Evlat sevgisini bildiği en büyük şey ile ifade etmesinde de yadırganacak birşey yok..
Doru Katılım 27 Ağu 2009 Mesajlar 138 2 Eyl 2009 #3 Acı hayatın gerçekleri oldukça karışıktır.:salut:
kujumax Katılım 5 Nis 2009 Mesajlar 1,025 2 Eyl 2009 Konu Yazar #4 htmetin' Alıntı: Adam ahiret kadar değerlisin diyemeyeceğine göre. Dünyanın güzellikleri ile alakalı bir benzetmede bulunmuştur.. Hem Evlat sevgisini bildiği en büyük şey ile ifade etmesinde de yadırganacak birşey yok.. Genişletmek için tıkla ... Yadırgamak Degil Abi hayatın Gerçeklerini Göstermek Amaclı Bi Yazı koydum:salut::salut:
htmetin' Alıntı: Adam ahiret kadar değerlisin diyemeyeceğine göre. Dünyanın güzellikleri ile alakalı bir benzetmede bulunmuştur.. Hem Evlat sevgisini bildiği en büyük şey ile ifade etmesinde de yadırganacak birşey yok.. Genişletmek için tıkla ... Yadırgamak Degil Abi hayatın Gerçeklerini Göstermek Amaclı Bi Yazı koydum:salut::salut:
Syanur Katılım 3 Tem 2009 Mesajlar 6,398 2 Eyl 2009 #5 Ben buna ne yazsam "BOŞ" para etmez...::gozluk::::blusssh:
Luxor Katılım 14 Eki 2005 Mesajlar 1,956 Motosikleti Honda CBF 150, CF Moto MT 650 2 Eyl 2009 #6 "dünyalar" kadar demiş demek ki başka bir dünya'dan bahsetmiş babası değer biçerken :cat:
kujumax Katılım 5 Nis 2009 Mesajlar 1,025 2 Eyl 2009 Konu Yazar #7 Bu Gece Babam Gelsin Sorucam Biraz Makaraya vurayım Aynı Cevabı alırsam
COQ Motosiklet Eğitmeni Katılım 27 Ocak 2008 Mesajlar 11,727 2 Eyl 2009 #8 Sen niye babanin sozune degil de baskalarinin sozune deger veriyorsun? Baban sana dunya bes para etmez diye bir sey soyledi mi? :wiinkk:
Sen niye babanin sozune degil de baskalarinin sozune deger veriyorsun? Baban sana dunya bes para etmez diye bir sey soyledi mi? :wiinkk: