baba oluyorum

Arkadaşlar bir aksilik olmazsa cuma sabahı (24 agu.) saat 8 gibi baba olacağım...hemde ikiz...
Sizlere yazayım dedim:wiinkk:

Zamanı geldiğinde dünyanın en güzel haberi olsa gerek...

Tebrik ederim kardeş, sağlıklı sıhhatli olur inşallah...

Tebrikler allah analı babalı büyütsün,mürüvvetlerinide görürsünüz inşallah:rendeer:

Ne güzel bir mutluluk, darısı başımıza.. Analı babalı, sağlıklı büyüsün inşallah... :)

allah analı babalı sağlıklı büyütsün kardeşim dünyanın en güzel duygusu bu olsa gerekkk umarım bir gün bizimde böyle bi konu açmak için nedenlerimiz olur

Allah analı babalı büyütsün.
İnsallah evlatların hayırlı, aklı selim, Allah'ın sevdigi kulları olurlar.
Saglıklı sıhhatli ve hayırlı evlatların olmasını dileriz Rabbimizde. :rendeer:

Allah Analı babalı büyütsün.
o dünyaya geldiği zaman öyle acayip şeyler hissedeceksinki zaman ve mekan kavramı olmayacak ( tecrübeyle sabittir )
hele bide kucağına aldığın zaman ...
hey gidi günler be
baba olmak gibi güzel bişey daha varmı ???

ALLAH SaĞlikli Nasİp Etsİn..ALLAH Anali Babali BÜyÜtsÜn

(bİzİm Gİbİ Olmasinda)

Eminim güzel bir duygudur. Birde kız çocuğu olunca artık kendini zorla sevdirir:cherry:(acayıp tatlı oluyorlar be. :cherry:)
Analı babalı ve sağlıklı büyütmek nasip olur inş.

Son düzenleme:
allah analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olurlar inşallah hey arkadaşlar aramıza minicik 2 yeni üye geliyor:p

Allah tamamına erdirsin, analı babalııı büyütsün işallah:cat: yeğenlerimin gözlerinden öperim,(hemen değil yaavv, 3-4 aylık olsun o zaman, ben korkarım ufacık bebişlere yaklaşmaktan:pale:) denizcieylem de baaruyo içerden, ben de öpüyorum 3-4 ay sonra diye:rendeer::rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sağlıklı olsunlar neşe getirsinler dünyaya yeni üyeler.allah analı babalı büyütsün.

ktm ci kardesim

Kardesim babalik dunyadaki en guzel unvanlardan biri.Eger hazirsan en guzeli.Umarim yegenimiz bayragina ,yaslilara ,dinine ( her ne ise ) ,ulkesine ,kendinden kucuklere, en onemlisi kendisine saygili olur ve tum saydiklarima sahip cikar.Tanri onu sizlerden ayirmasin.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar