- Konu Yazar
Tatlı heyecanıma sevincime ortak olan dostlar hepinizden Allah razı olsun tek tek cevap yazamıyorum şuan kimse darılmasın 
Bugün baya level atladım diyebilirim deneyimledikçe tecrübe ediniyoruz bir bebek daha dünyaya geldi aynı kattayız onlarında ilk çocuğu aynı dünkü halim gibiler
bende 40 yıllık baba gibi şöyle yatırıcaksınız böyle gaz alacaksınız altını böyle değiştiriceksiniz gibi gösteriyorum
adam dünkü halimi görse döver yeminlen
ama güzel ittifak kurduk dayanışma içerisindeyiz bugün uykusuzluk baya yıprattı az biraz uyudum şimdilik iyi gibiyim sabaha kadar nöbetteyiz bebeğin herşeyi sistematik gidiyor buda işimizi kolaylaştırıyor gibi 2,5 3 saat aralığında acıkıyor beslendikten sonra gaz alma 10 15 dk kadar bu sürüyor sonrasında altını pisletiyor kakasını yapar yapmaz açmıyorum çünkü 2,3 dk aralıkla ikinciyi yapıyor ve ardından çişini yapıyor 5 dakika bekliyor öyle değiştiriyorum sonra bi güzel üstünü örtüp yatırıyorum saat başı 10 dk kadar uyandırıp hareket ettiriyoruz doktorun tavsiyesi zorlandığımız kısım şuanlık bu hemen uykuya dalıyor şimdilik durumlar böyle heyecanıma ortak olan tüm dostlara teşekkürü borç bilirim müsait bi zamanda ekran ss lerini alıp ileride büyüdüğünde göstermek istiyorum 
Bugün baya level atladım diyebilirim deneyimledikçe tecrübe ediniyoruz bir bebek daha dünyaya geldi aynı kattayız onlarında ilk çocuğu aynı dünkü halim gibiler
Son düzenleme: