Baba oğul sivas yolculuğumuz

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Siz niyet edersiniz Ama nasipten başkası olmaz

Aslında bu yolculuğu yapabileceğimden emin değildim.Çünkü 3. kemoterapimi yeni aldım ve biraz kendimi toparlamıştım.Hedef sivasa gidip 1-2 gün orda kalıp oradan karadeniz üzerinden geri dönmek.Yola çıkalım gidemez isek döneriz diye yola koyulduk.Önceki gün hazır olan çantaları yükledik motorlara ve erkenden yola çıktık.Tabii önce atlara yiyecek aldık(nc 750 dct ve 2008 dl 650)

pn1qd1dMj

Hastayım yola gidemem derken kendi rekorumu kırdım.Çamlıca gişelerden hiç durmadan bolu tünel çıkışı opete kadar gittik.Kahvaltı için mecburen durduk dahada giderim vardı.(Severek yaptığın iş insanı yormuyor)kahvaltı zamanı

poMj7LRAj

pnbg4gNSj

İyi kahvaltıdan sonra hareket ettik ve tekrar rekorumu tazeledim Ankara-elmadağ da ikinci molamızı verdik.Ama bu seferki biraz yorgunluktan oldu

poyKXp4Yj

Arada benzin aldıktan sonra ki molamız Yozgat Sorgun oldu.Burada yol üstündeki kahvede çay içerken Sorgun MK başkanı NİHAT ALAN abimiz yanımıza geldi tanıştık epey sohbet ettik çok cana yakın dı sağolsun çaylarımızı ısmarladı jawa ya hayranlıkla baktık tabiiki

pnKaHKSEj

pmaQf3nHj

Biraz yorgun şekilde bir benzin molası daha vererek sivasa Abimlere ulaştık ve cok uzun sürmedi hemen uyuduk.860 km yolu 12 saatte bitirmiştik.

Ertesi gün bıldırcın zamanı

poiw9peTj

Pazar günü divriği ulu camiye gitmeye karar verdik. ben daha önce gördüm ama uğur da görsün istedim yeğenimde bizimle beraber oldu.

poiEiw68j

poWtKkmQj

po0JMCToj

pnmmZiT8j

pngblNhSj

pntjtmkEj

pl1jD0JZj

Selçukludan kalma bir eser gözle görmek gerekir

pmVPlaFFj

Bu görsel ziyaretin bizi hedefimizden uzaklaştırdığını bilmeden marketten sucuk alıp yola çıktık.Irmak kenarına inip karnımızı doyurduk ve yola düştük.İlerde gördüğüm siyah bulutlar hiçte iç açıcı değildi ve öyle olmadığınıda gördük.Benim yağmurluk vardı ama oğlum ve yeğenim hazırlıksız yakalandık ve donlarına kadar ıslandılar(abartı değil)Meşhur balıklı kaplıcaya zor attık kendimizi ve direk sıcak banyoda kendilerine geldiler.Ve tabii ben üzerimden biraz elbise takviyesi yaptım ve galiba üşüttüm ve hasta oldum yani karadeniz işi yattı....

pnZEez3sj

poMz3mJdj

poFtXMxaj

plc4fqnLj

Sonraki iki gün yattım.Birkaç ziyaretten sonra dönmek zorunda kaldık.Biraz daha foto var onlarıda sonra yüklerim

pnaN2P4ij

plxgCb8Wj

plLJrCnwj

plOOfPGIj

pnC3rvGzj

pnX4euGcj

pogNTfZ5j

po90TTK1j

Neye niyet neye kısmet.Hayırlısı böyleymiş demekki

Super Moderator
Ahmet abi bu gezinin dönüşü bizim kamp diilmiydi ya.. :) Nice kazasiz belasız sürüşlere ins.

Merhabalar.

Öncelikle çok çok geçmiş olsun abicim. Allah uzun ömürler versin hepimize oğlunuz yaşındayım. Ellerinizden öperim.

Bende yola çıkmayı düşünüyorum çok merak ediyorum şuan bolu nasıl, zorlandınızmı. Haziranda bile boludan geçerken çok dondum.

Elinize kolunuza sağlık..

divriğili olmam sebebiyle fotoğraflara daha bir çok baktım...

çok geçmiş olsun...sağlıkla iyi gezmeler

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Geçmiş olsun.
Kemoterapiyi hangi aralıklarla alıyorsun?
Radyoterapi de var mı?
Kemoterapi sonrası ayakta durmak zor oluyor.
Ne kadar iyi hissetsen de kendini yorma.
Özelini didiklemek gibi olmayacaksa kanserin türünü de merak ettim.

İlgilenmiş gibi yapmak için değil, daha yeni eşekten düşmüş biri olarak soruyorum.
Umarım sonu benim ki gibi biter.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Öncelikle geçmiş olsun.
Keyifli bir gezi olmuş. Tebrikler. :cat:

Geçmiş olsun , baba oğul çok güzel de bir gezi olmuş , motorun size güç vermesi de ayrı bir güzellik , umarım en kısa sürede eskisinden de daha sağlıklı olursunuz .
Tekerinize taş değmesin .

Mersin İl Temsilcisi
:) ne mutlu size...

bu arada bolu opette kasap köfte gerçekten iyi yapılıyor.
ayrıca, sorgun'da nihat abiyle tanışmış olmanız da ortak bir güzelliğimiz.

devamını bekliyoruz, tekerinize taş değmesin :)

Öncelikle çok geçmişler olsun.
Ama arkadaş ne yalan söyleyeyim, iç geçirdim.
Oğlum 7 yaşında, ve hayalim ilerde onunla uzun yol yapmak. Yapan kişileri görünce de imreniyor insan. İnşallah hepimize evlatlarımızla turlamak kısmet olur.
Allah kaza bela göstermesin, nice baba oğul yol hikayelerinizi dinleyelim inşallah.

abim helal olsun valla özledik seni görüşemedik bayadır .

gezi 10 numara 5 yıldızı hak etmiş

bu yaz bolbol gezeriz inşallah.

Resimleri göremiyorum, başka konu olsa neyse de, beni gezi reşimlerinden mahrum etme eyyy site.

Tebrikler
Baba oğul gezmek gibisi yok.
Onunla olmak, onunla yola çıkmak, büyüdüğünü görmek.
Ne mutlu size.

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Herkese iyi dilekleri için teşekkürler. "Bir hoş seda imiş gök kubbede bâki kalan"

Gerisi boş ama gezmek çok hoş 🙂🙂

Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
Sanırım dünyanın en keyifli etkinliklerinden biri, baba-oğul gazlıyorsunuz. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar