Baba ile Oğlun Feci Ölümü

boy

"Olay yerinde sadece bir kask bulunması dikkat çekti..."

evet tek kask olması ve zaten ters yonden gelmesı bıraz motorcu arkadaşların hatalı oldugunu gosterıyor ne dıyelım yakınlarına Allah sabır versın
pisi pisine ölmek kötü...

Allah gani gani rahmet eylesin, geride kalan aile fertlerine sabır versin. Ters yöne girmekle hata etmişler, sonuçu çok kötü olmuş.

Hepimiz zaman zaman istanbul trafiğinde motorla ters yola giriyoruz. Belki hızları da fazlaydı, yoksa neden duramasın ? Hızlı olmasa belki birkaç kırıkla kurtulabilecekti. Allah rahmet eylesin, büyük acı....

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah rahmet eylesin, her bahar aynı şey, güneşi gören kendini kaybediyor...:pale:

SS'cilere sezon başlarken genellikle geceleri çıkmalarını tavsiye ediyorum, bence içinizdeki kıpırtıyı yaz moduna girmeden bastırmanın en basit yolu.

Allah rahmet eglesin , haber ajanslarinin sadece habere dikkat cekmek adina, sagdan soldan aldigi resimleri yayimlamasindan ben sahsen biktim.

yazik , allah yakinlarina sabir versin.

gsxr 1000 kazası, allah rahmet eylesin.

Öncelikle ölenlere allah rahmet eylesin...
Yolunu 1-2oo metre kısaltmak için bir çok kişi ters yöne giriyor..işte sonuç.

kaza aracına gelince,GSXR 1000 başka bir kazaya ait...nasıl iş yaparlar bu haberciler anlamıyorum...125cc çinli bu kazaya ait.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah rahmet eglesin , haber ajanslarinin sadece habere dikkat cekmek adina, sagdan soldan aldigi resimleri yayimlamasindan ben sahsen biktim.

yazik , allah yakinlarina sabir versin.

CG125 kazasına GSXR1000 resmi.:farao:

Adın çıkıcana canın çıksın, SS'sürücülerini medya bu şekilde sürekli mağdur ediyor.:farao:

Allah rahmet eylesin. Ne acı Allah ailesine gani gani sabırlar versin.

Arkadaşlar 1. si çuval taşıyorlarmış. Ağırlığını bilmiyoruz ama dengeyi her türlü bozar. 2. ters yön ki bence en önemli hata. 3. de hız kamyon tamponunu kırmış. Her cc den her markadan arkadaşımız var lütfen en azından kaskınız kaliteli olsun. Ybr mi ailemin evinde bıraktım. Babamında ehliyeti var kısa mesafelere gitsin diye onlarda bıraktım. Bir markanın bayiinden çin malı kas vermişler(30 TL.). inanın içinde 5 milimlik sünger dışı mika ve cene açık kask. Babama ders olsun diye çekiçle orta şiddetli vurdum. Dağıldı resmen. Bir hayat için 250 TL hiçbirşey altımızda en düşük 1500 TL lik makineler var. Biraz dikkat, kurallara uyum ve biraz masraf..... Acılar, mutlu ve zevkli zamanlara dönüşür.

Hepimizi Allah korusun Türkiye'de motor kullanmak ayrı bir sanat.

Allah rahmet eylesin..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:06 ----------

"Olay yerinde sadece bir kask bulunması dikkat çekti..."

Kaskın bağlama kayışı yok.. O kaskı takmış veya takmamış bişey farketmez..
O kask sadece polisten ve sinekten korur..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar