İlk konuyu ben açmıştım ama elimde patlamıştı, Sonrada silmişler zaten konumu ama önemli değil. Hepimizi başı sağolsun tekrar. Çok fazla Müslüm gürses şarkıları ile büyümedim, gurbette üniversitem oldu yine sarmadı müslüm gürses, askere geldim 15 iskenderunda, ortalık jiletçiden pafküfçüden geçilmiyor ve paso onun kasetleri ve şarkıları yine no problem.. Yani sözün kısası onu sevmiyordum onun şarkılarının çaldığı yerlerden uygun adım ile kaçıyordum tartışmalara girmiyordum girmemde zaten. Bir kere bile canlı izlemedim nasip olmadı.. Taki özel bir telvzyn kanalında Müslüm babaya kamera şakası yapılana kadar. Abzürt bir olaydır biraz eğleneyim keyfime bakayım diye takılı kalmıştım programa, Şakacının biri, bir program öncesi darbukada ve yanlış çalıyor, müslüm babada ise ne bir sinir ne bir telaş o nasıl bir alçak gönüllülük, şaka olduğu anlamadı ve tüm özverisi ile darbukacıya nasıl çalacağını anlatıyor. Altı üstü bir televizyon programı ama nasıl ciddiyetle, önemseyerek çalışıyor ve söylüyordu.. Yaşım 26-27, ondan sonra saygım arttı önyargılarım kıırıldı. Müptelası olmasamda artık radyoda ve televizyonda onun şarkıları çıktığında zap yapmıyor ve daha bir saygı ile dinliyordum.