B RH + Trombosit Acil (Çapa)

mgu

Güncel ...........
öğleden sonra bende gidiyorum

Güncel ...........
öğleden sonra bende gidiyorum

Valla ne diyeyim helal olsun:cat:
Gitmeden önce bir telefon açıp son durumu öğrenin isterseniz, ne olur ne olmaz diye.

Yanlış hatırlamıyorsam düm 10 trombosit ihtiyacı var diye duydum belki bir değişiklik vardır.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Az önce telefonla görüştüm, Saltuk'un babası şuan çapa da, kan(trombosit) verecek arkadaşlar çapaya şu saatlerde giderlerse faydalı olacaktır.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:00 ----------

Az önce Emin aradı, Çapa'daymış, şuan trombosit tamammış, akşama lazımmış, Emin akşam tekrar gidecek, sanıyorum bu trombositin taze taze alınması gerekiyor, yoksa şimdi alıp akşamki ihtiyaç için saklarlardı...

Neyse cehalet başa dert, Çapa'ya gidecek arkadaşlar akşam giderlerse faydalı olacak şu saatlerde gitmenin bir anlamı yok.

Duyarlı herkese tekrar teşekkürler.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Saltuk'un iç kanaması durmuş, trombosit ihtiyacı şuan için yoktur.

Doktorlar kan pıltılaşmayacağı için risk almak istemiyorlar yani ameliyat olmayacak platik takılmayacak, bir şekilde parçalığı kırığı alçıya alacaklarmış.

Taburcu olduktan sonra başlığın kitlenmesi için bilgi veririm, şimdilik taburcu olana kadar başlık açık kalsın ama tekrarlıyorum şuan için her hangi bir ihtiyaç yok.

Kanı Brh+ olan arkadaşlar;
http://www.motosiklet.net/forum/acil-kan-ihtiyaclari/73496-cok-acil-kan-ihtiyacimiz-var.html#post1985550
bu kardeşimize yardımcı olsunlar, dün telefonla görüşmüştüm, her ne kadar detay bilmesemde ailesinin ses tonundan durumun hayati olduğu belliydi.

Vicdan sahibi tüm arkadaşlara, zahmetlerine tekrar tekrar teşekkürler.:rendeer:

ben şu an evdeyim yatağımdan bu yaziyi yaziyorum tek elimlel yazmak hele sol elle yazmak ne kadar zormuş ya :D kan veren arkadaşlara çok teşşekür ederim son gökhan abi topicgi actığın için çok saol murat abi seni çok seviyorum biliyorsun yarrdımlarından dolayı çok ama çok saol hastaneye kadar geldin abi şim benim duruma gelince 9 gün sonra yeniden kan değerlerime bakılacak ve ona görebir değerlendirme yapılacak sağ kolunumada bakılacak nasıl kaynamış diye çünkü şuan kırık bir şekilde ve mudale edemıyorlar belki iç kanama olur ve durduramayız diye kan değerlerim normal olursa koluma platintakilacak iç kanamalarım şuan takipte 10 gün boyunca her gun kan alınacak ve test yapılacak eve hergun bır hemşire geliyor kanınımı alıyor diğer iç kanamlar ise durdu şuan için bir şey umarım olmaz kaburgamda kırık için sadece dinlemem lazım başka bir şey yapamıyorum.Herkesten allah razı olsun şuan iyiyim allah'a çok şükür allah kimse böyle bir kaza yaşatmasın bütün m.t ailesine çok teşekkür ederim

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben şu an evdeyim yatağımdan bu yaziyi yaziyorum tek elimlel yazmak hele sol elle yazmak ne kadar zormuş ya :D kan veren arkadaşlara çok teşşekür ederim son gökhan abi topicgi actığın için çok saol murat abi seni çok seviyorum biliyorsun yarrdımlarından dolayı çok ama çok saol hastaneye kadar geldin abi şim benim duruma gelince 9 gün sonra yeniden kan değerlerime bakılacak ve ona görebir değerlendirme yapılacak sağ kolunumada bakılacak nasıl kaynamış diye çünkü şuan kırık bir şekilde ve mudale edemıyorlar belki iç kanama olur ve durduramayız diye kan değerlerim normal olursa koluma platintakilacak iç kanamalarım şuan takipte 10 gün boyunca her gun kan alınacak ve test yapılacak eve hergun bır hemşire geliyor kanınımı alıyor diğer iç kanamlar ise durdu şuan için bir şey umarım olmaz kaburgamda kırık için sadece dinlemem lazım başka bir şey yapamıyorum.Herkesten allah razı olsun şuan iyiyim allah'a çok şükür allah kimse böyle bir kaza yaşatmasın bütün m.t ailesine çok teşekkür ederim

Sağol kardeşim, hadi tekrardan çok geçmiş olsun.:rendeer:

Delerim.:mrgreen:

Çok geçmiş olsun arkadaşım.Acil şifalar diliyorum.

GKN

Canım benim geçmiş olsun tekrar tekrar..
Yapacağımız bişi olusa yada evde sıkılırsan falan burdan yaz bi topiik açiyim sizin eve :mrgreen:
Müsait bi ara da yaz bakalım nasıl oldu kaza 2,70 le bariyere girdi falan diyolar doğrumu :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun , benim de kanım durmuyor kan vermem de yasak Allah acil şifalar versin. :rendeer:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Canım benim geçmiş olsun tekrar tekrar..
Yapacağımız bişi olusa yada evde sıkılırsan falan burdan yaz bi topiik açiyim sizin eve :mrgreen:
Müsait bi ara da yaz bakalım nasıl oldu kaza 2,70 le bariyere girdi falan diyolar doğrumu :p

Yok abi olay şöyle olmuş;

Her SS kazasında olduğu gibi Saltukçum bi kere tamamen masum.:p

Saltuk Levent'ten Maslak istikametine kız gibi kullanarak seyir halindeyken, karşı yönden gelen akkollü bir viraj ve aşırı hızlı bir bariyer yağışında etkisiyle kontrolden çık, sen gel Saltukumun motoruna vur, olacak iş değil.:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah acil şifa versin.

GKN

Yok abi olay şöyle olmuş;

Her SS kazasında olduğu gibi Saltukçum bi kere tamamen masum.:p

Saltuk Levent'ten Maslak istikametine kız gibi kullanarak seyir halindeyken, karşı yönden gelen akkollü bir viraj ve aşırı hızlı bir bariyer yağışında etkisiyle kontrolden çık, sen gel Saltukumun motoruna vur, olacak iş değil.:p

:queen::queen:
Ben diyorum abi, sokaklara özellikle virajlara içki şişesi atmayın..! :p
Bariyerler de litrelik maşallah.. Tam gazzz:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar