geçmiş olsun arkadaşımıza:rendeer:
Özür dilerim dostum, yanlış anlamış olmama sevindim.:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:05 ----------
Aman sen hastadan uzak dur, zaten yeni patladı acelen ne.
Abicim böyle bir takas isteği olmadı arkadaşın, 2 akrabası ve MT'den 1 kişi vermiş, şuan için kan sıkıntısı yok.
Ameliyat sırasında bir sıkıntı çıkarsa(pek sanmıyorum) arayıp haber verceklerdi ama belkide saat itibariyle ameliyat bitmiştir bile.
Ufak bir yanlış anlaşılma oldu sadece.İnşallah arkadaşımız eski sağlığına kavuşması dileğiyle.
Saygılar
Ne yazık ki geçirdiğim Sarılık nedeni ile kan veremiyorum =( Kendi babama bile veremedim.
Fakat en azından insanları teşvik etmek lazım.
Kan Vermenin Faydaları
* Kemik iliğinin yağlanmasını önleyip, kan yapımı canlı tutulur.
* Verilen kanın yerine, anında vücuttan genç hücreler dolaşımına katıldığı için, bağışçı daha dinç ve canlı olur.
* Kandaki yüksek yağ oranı düşer.
* Kan bağışı kalp krizi ihtimalini %90 azaltır.
* Kan bağışlayan kişide baş ağrısı, stres, yüksek tansiyon, yorgunluk gibi rahatsızlıkların giderilmesinde çok büyük katkısı olur.
* Kan bağışçısı her kan verdiğinde: AIDS , Hepatit B , Hepatit C , Sifiliz
Kan grubu taramasından ücretsiz olarak yararlanmış olur.
arkadaşlar orada olan bizde olabilirdik durumu şahsen biliyorum ve kan vermek için brh+ kan grubundan olmak gerekiyor ayrıca KAN VERMEYE GİTMEDEN ÖNCE sanki tansiyon ölcer gibi kol kaslarımızın oldugu yeri lastik vs ile iki kolumuzuda sıkıp yumruklarınızı sıkıp damarlarlarınıza bir bakın eğer damarlarınız kalın kalın şişiyorsa kan verebilirsiniz ince kalıyorsa kan veremiyorsunuz.TROMBOSİT İÇİN GEREKLİ OLAN AÇIKLAMAYDI BU normal kan verme ile alakası yok
Canercim çabandan dolayı tekrar çok teşekkürler.:rendeer:
kan bankasından kan alınırda yerine verilecek kanın grubu farketmezse ben gidebilirim..
:queen::queen::queen:
mal işte ya bildiğin mal ne gerizekalıymışımda haberim yokmuşr:
Artık haberin var.![]()