B rh (-) negatif kan ihtiyacı

Selam arkadaşlar dün babam mide kanaması geçirdi. Çok zor bulunan bir kan grubu olan B rh negatif kanı bulmak inanın çok ama çok zor oldu. sadece iki ünüte bulabildik.

Şimdilik ihtiyaç yok gibi gözüksede doktorlar bir ünite hazırda bulundursanız iyi olur dediler. Yani ihtiyaç olursa eğer bildiğimiz birinde yoksa işimiz çok zor

Bu sebeple aklıma sizler geldiniz içimizde B rh negatif kanı olan ve gerekirse verebilecek arkadaşımız varmıdır acaba? Babam şu anda Ümraniye deki Erdem hastanesinde yatıyor. Dersenizki benim yerim çok uzak size yakın bir hastaneye de gelip orada da aldırabilirim yeterki bulabileyim. Umarım ihtiyaç kalmaz ama kalırda bulamazssak kahrolurum o yüzden şimdiden böyle bir önlem almak istedim. Şimdiden teşekkürler..

izmirdeyim keşke verebilsem. B Rh - de zor bulunan bir kandır. Çok geçmiş olsun

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok geçmiş olsun, malesef benimkide uymuyor :pale:

istanbulda o kan grubuna uyan bir üyemiz muhakkak vardır.bulacağına eminim acil şifalar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ins en kısa surede bulursun allah yardımcınız olsun

büyük geçmiş olsun . motosiklet.net te çok üye var bulunur elbet gönlünüzü ferah tutun :rendeer:

selam arkadaşlar,benim amcamın oğlu lenf kanseri şu an hacettepe onkoloji servisinde yatıyr durumu ciddi,13 yaşında daha,şu an kana ihtiyacı var trombositinin yükselmesi lazım,acilen kan bulmamız lazım,kan grubu Brh(-) negatif, ama doktorlar (-) negatif kan grubu olsun farketmez dediler 0 rh(-),A(-),Brh(-),ABrh(-) olabilir farketmez,hepinizin yardımlarınızı bekliyoruz çok zor durumdayız anlayacağınızdan eminim ,numaram 05062522324

babası mide kanaması geçiren kardeşim öncelikle geçmiş olsun,,,keşke uysaydı yaw verirdim...
lenfomalı kardeşimin yakınlarınada Allah tan sabır diliyorum,,,orda bulunsam ve keske uysa versem...

selam arkadaşlar,benim amcamın oğlu lenf kanseri şu an hacettepe onkoloji servisinde yatıyr durumu ciddi,13 yaşında daha,şu an kana ihtiyacı var trombositinin yükselmesi lazım,acilen kan bulmamız lazım,kan grubu Brh(-) negatif, ama doktorlar (-) negatif kan grubu olsun farketmez dediler 0 rh(-),A(-),Brh(-),ABrh(-) olabilir farketmez,hepinizin yardımlarınızı bekliyoruz çok zor durumdayız anlayacağınızdan eminim ,numaram 05062522324

ben sana şimdi ayrı bir başlık açar güncellerim...ana sayfayı takip et..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Dostum Bunu Sen Acil Bir başlık acarak koyarsan daha çok kişiye ulasırsınü,Moto sohbet bölümüne Konu olarak aç,Acil şifalar diliyorum,

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:54 AM ----------

pardon ok,mete-han abi zaten ayarlıyomus olayı,Görmedım...Tekrar tekrar acil şifalar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar