[b]motoru nereye park ediyonuz[/b]

Arkadaşlar ben motor almayı düşünüyorumda. Minareyi çalan kılıfını hazırlar misali herşeyi siz tecrübeli arkadaşlara sormak sureti ile öğrenmek istedim. 1- motoru nereye park ediyonuz 2- orada onu kucalayanlar varmıdır acaba diye aklınız kalıyormu 3- honda cgl 125 iyimidir tavsiyeleriniz nelerdir 4- trfk polislerinin motorculara gıcıgı varmıdır 5-eksoz dumanları çok rahatsız edicimi Cevap gönderende göndermeyende sağolsun. Motora merak sardığımdan beri gözüm hep dikizde motor görünce hemen yol veriyorum.[/b]

Öncelikle mesaj başlığını düzenlemeni(başlıklar bold yazılamaz.)ve daha okunaklı hale getirmeni salık veririm.
Sonra da; ben kendi motorumu kapının önünde bırakıyorum direk.Duvarda halka var oraya normal motosiklet zinciri ile bağlıyorum.Bir de disk kilidi kullanıyorum.Kesin çözüm değil ancak en azından önlem.Bir şey yapmamaktan,öyle boş boş bırakmandan iyidir.İçin rahat eder hem.Eğer rahat etmezse bazen içeri de alıyorum.Evin içine.En kesin çözüm o.Ya da bir garaj.

başlıkta bold olmaz evet deneyince öğrendim. dedimya yeniyim. anladıım kadarıyla senin ev ya giriş katı yada büyük ihtimalle müstakil. bense apartmanda oturuyorum. Piyasaya gittiğimde kısa süreli bir yere bıraksam sanki döndüğümde gitmiş bulacakmışım gibi geliyor. :thumright:

Evet gözlem doğru ev müstakil ve motoru bıraktığım yer de yürüyüş yolu.Ama hiç farketmez yani.Çok rahat götürülür.Müstakilin tek avantajı içeri sokulabilmesi.Ama tahmin edersin her gün içeri sokmam mümkün değil.Ama merak etme %99,5 döndüğünde gitmiş bulmazsın.İşlek bir yerde bırakırsan özellikle gündüz vakti üstünde uğraşamayacaklardır.

Bende de unbeatene ek olarak alarm ve kılıf var. alarm gündüz milletin, çoluğun çocuğun kurcalamasını engelliyor. gece de güvenlik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar