b var ise a2 için sadece direksiyon sınavı yeterli oluyor arkadaşlar konu güncel...
Amaç ne hocam?
b var ise a2 için sadece direksiyon sınavı yeterli oluyor arkadaşlar konu güncel...
yıl oldu 2016 eylül bitmek üzre ekime giriyoruz. Konu için güncel bilgilerimizi tazeleyebilecek B ehliyeti olup A2 ekleten saygıdeğer arkadaşlarımız varsa tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum. Hangi il ve kurs, ücret bilgileri, direksiyon sınavı parkur v.s.
Teşekkürler.
pardon arkadaşlar ama anlamadım...
yaş 43, 23 yıllık B sınıfı ehliyetim var. 2014 tede üzerine A2 eklendi.
Yukarıda arkadaş A2 ile 500 cc ye kadar kullanılabiliyor demiş.
bunun aslı var mıdır? 900 cc için A sınıfı ehliyet mi almam gerekiyor?
Sınav olmazsa ben yokum.o kitap çalışılacak,başka yolu yok..Yazılı sınava alışmışız eğitim sistemimiz sağolsun
Gerçekten sınavsız başlığını görünce bir tuhaf oldum.
Sınav olmazsa ben yokum.o kitap çalışılacak,başka yolu yok..Yazılı sınava alışmışız eğitim sistemimiz sağolsun
Gerçekten sınavsız başlığını görünce bir tuhaf oldum.
Madem hortlamış ben de bir soru sorayım.
A2'den A'ya geçiş için masrafları bilen var mıdır?
Bir de prosedür nasıl oluyor yeniden direksiyon sınavı oluyor mu yoksa sadece harc mı yatırıp alıyoruz ?
yaş yetiyor A'ya..
bugun telefon ile İstanbul - bahçelievlerde 2 farklı sürücü kursuyla görüştüm.
boğaziçi sürücü kursu ve bahçelievler sürücü kursları. B ehliyetim var A2 eklemek istiyorum dedim ve ikiside A2 için aynı rakamı verdiler.
"Sadece kurs ücreti 770 tl.
+70 tl sınav ücreti +120tl kart bedeli +20tl değerli evrak bedeli var toplamda ortalama 1000 tl gibi bi ücreti var"
Ayrıca A2 alıp daha sonra A yapmak istersekde ortalama 1500 tl gibi bi ücreti var direk olarak A almak en uygunudur diye tavsiyede de bulundular.
Hemen başvurursamda bu sene içinde ehliyetimin çıkacağını söylediler.
İstanbul - Bahçelievlerde kurs ücretleri bu şekilde detaylı bilgi almak için hafta sonu kısmet olursa yüz yüze konuşacağım. Görüştükten sonra detayları burdan yazacağım.
Tekeriniz düz bassın![]()
Madem hortlamış ben de bir soru sorayım.
A2'den A'ya geçiş için masrafları bilen var mıdır?
Bir de prosedür nasıl oluyor yeniden direksiyon sınavı oluyor mu yoksa sadece harc mı yatırıp alıyoruz ?
yaş yetiyor A'ya..