Merhaba arkadaşlar, bende birkaç haftadır bu forumu takip ediyorum ve bugün üye olmak istedim
Bende b ehliyetten a2 ehliyete geçmek istiyorum fakat biraz daha beklemeli miyim sizce? Ekim ayında kurs başlayacak ve seneye eylül'e kadar sürecek. Bu süreçte bana a2 ehliyet gerekiyor. Öncelikle çok fazla bir bütçeye sahip değilim. Bu sebepten ötürü; kurs fiyatı olsun, vergiler v.s. olsun düşük bir bütçe ile halletmem gerekiyor. Kış aylarında kurs fiyatları yaza göre daha mı düşük olur ? Ayrıca biraz daha beklesek başka kanun v.s. çıkar mı? Bir bilgisi olan var mı?
Ayrıca kurs ücreti olarak istanbul da anadolu yakasında uygun bir kurs bilgisine ihtiyacım var. Çekmeköy de oturuyorum ve hangi kursa sorsam kurs ücretini en az 350 tl diyor. Sonuçta bir eğtim v.s. almayacağız bu sebeple daha indirimli bir yer bulmam gerekiyor.
Düşüncelerinizi rica ediyorum.
Kazasız günler dilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------
bu arada kurs başlayacak dedim; bu kpss kursu. Ehliyetle alakalı değil. Söyleyeyim de yanlış anlaşılma olmasın