B.b & Motor

slm. arkadaşlar,daha önce burada kendimi tanıtmıştım.yıllardır almak isteyipte çevre baskısı yüzünden almaktan vaz geçtiğim motoru 3 ay önce karar verip aldım.yani anlayacağınız çok yeni bir motorcuyum bunun yanı sıra çok severek yaptığım bir hobim daha var o da body boulding 5 sene önce başlayıp kendi çapımda bazı tecrübeler edindim.uzun lafın kısası b.b için ayrı forum moto için ayrı forum neden ikisi bir arada olmasın?motorcu ve b.b ile uğraşan arkadaşlarla bu forumda tanışmak ve tecrubeleri paylaşmak istiyorum.
:cat:

hoş geldin.
bende b.b yapıyom ama biraz farklı
sadece göbekten. biraz masraflı ama olsun. ben göbeğimi seviyom:p :p :mrgreen:

zafer, avatarında epey yakışıklı çıkmışsın.
bb'nin teni koyultucu etkisi de var mı? :queen:
hoşgeldin kardeş!

eskici kardeşim ona göbek demezler o halis türk kasıdır.bu arada b.b nin teni koyultucu etkisi var ama ben şu anda tam zenci rengine ulaşamadım.vücudum avatardaki şekle geldiğinde tam bir zenci olacağım.yasin eğer bu işi 2 yıl yaptıysan eninde sonunda yine başlarsın.formdan düşmenin seni rahatsız ettiği belli.baştanda dediğim gibi motora ve b.b ye bulaşan bir daha bırakamaz.bu arada hoş buldum hatta çok hoş buldum.

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

tekrardan hoşgeldin.. bende kısa bir süre b.b yaptım bırktım ama en kısa sürede tekrar başlamayı düşünüyorum.. :rendeer:

sağol pckopat bence iyi bir karar.b.b konusunda kafana takılan herhangi birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.bu arada nick'in çok ilginç sürüş tarzından mı ?

tşkkrler hocam... nickimin nereden geldiğini beni tanıyanlar motor kullanmamla bağdaştırıyolar :) ama bu konuyu burada açarsak uzaklaştırma bile alırız.. :p Slmlar..

Body building ile motorun alakasını tam anlayamadım açıkçası.. Tanıdığım body yapan motorcu yok ama ikisinin de tutku olduğunu söylüyorsun, bilemiyorum belki de haklısındır.. Ben biraz "Bezgin Bekir" modeli olduğum için bir ara hevesle gittim 1,5 ay sonra sıkıldım bıraktım. 5 yıldır bu olayla uğraşıyor isen sanırım bayağı sağlam bir durumdasındır.. Azim ve çaba gerektiren birşey tabii ki, seni tebrik ederim.. Yine de resimdeki arkadaşa benzemeni istemem açıkçası.. Hiç estetik değil bence, insansak insanca yönlerimizi geliştirmemiz kaslarımızdan daha önemli, yarmaya benzemesek de olur sanırım :mrgreen:

Bu arada Pisikopat arkadaşıma tavsiyem, aman diyeyim Türkiye yollarında 4 tekerli çok pisikopat var, klasman olarak (araç) bizden çok çok ağır sikletteler ve aynı ringe çıkmamanı tavsiye ederim.. Uzun bir yaşam için sakin kullanım şart, özellikle Türkiye yollarında..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldiniz:)

Süper Moderatör (BBRR)
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin kardeş..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar