arkadaslar benmi kaziklandım yoksa yalovadami okadar pahali. ben daha yeni 400tl kursa verdim a2 icin toplamda 700-750 yi bulacakmış hatami ettm acaba o fiyata yazılarak :<
apranax77, kurs ücreti bildiğim kadarıyla TR nin heryerinde 150TL civarında birşey. 400 TL ye B ehliyeti için kayıt alıyolar nerdeyse.![]()
Merhaba;Arkadaşlar önümüzdeki 15 gün içinde ehliyetimi elime almış olacağımda a2 +b ye kaç para dosya masrafı gider her şey dahil
Yanlışınız olmasın resmi rakamlar yukarıda yazılı bunlar dışında bir ödeme yok...Ocak ayında çıkarttım ben. yaklaşık olarak 350 TL maliyeye, 90TL Emniyete ödedim, 5TL kan grubu kağıdı için...
Merhaba;2010'da ikisini toplam 800 tl ödemiştim kurs emniyet vs. herşey dahil.Sanırım ikisini bir alınca bu 96.35 ödenmiyor:silent: Ama bilmiyorum öyle hatırlıyorum:cherry:
bende A2-B vardı E aldım kursa 350 tl kurs ücreti verdim 50 tl sınav harcı 400tl kursa ödedim herşey bitti evrakları aldım trafiğe götürmek için randevu alıp bankaya 483.80 TL Trafiğede 87.5 TL kart parasını ödeyip almak kaldı en zoru en sona bırakmışlar :queen:
Bende A2-B var E almayı düşünüyordum vazgeçtim:cherry: Ben 800'e A2-B aldım herşey dahil şimdi tek E için BİN liramı ödeyeceğim:queen: Ehliyetsiz kamyon kullanırken yakalansam daha az ceza alırım :cherry: