aha valla benim kankam len bu calışmıyon mu len sen büğün hayırdır :queen:
sana urucakmış ta çayın varmı:wiinkk::wiinkk:
sana urucakmış ta çayın varmı:wiinkk::wiinkk:
biz dostlarımız için taşı kaynatır yine içiririz bişeyler :bounce::rendeer::queen:
yemekmi nerede hemen geliyorum :cherry:
tabi canım geçen bir bardak çay ısmarladı bi kazan çay içti diye dedikodu yaptı :wiinkk:
arkadaşlar bu mutlu günde kimseyi arkada bırakmamak ve aksaklıklara mahal vermemek için saat 19.00 da çağlayan meydanında bulunan ve aşağıdaki haritada işaretli olan toprak sahanın önündeki ototbüs duraklarının önünde buluşucaz....
yol tarifi ve irtibat için beni arayabilirsiniz...
cem...
0533 453 61 79
banunun 7,30 gibi evden çıkması söz konusu geç kalanları beklemek gibi bir lüksümüz yok geç kalmamaya özen gösterelim....
![]()
biz dostlarımız için taşı kaynatır yine içiririz bişeyler :bounce::rendeer::queen:
ucu değince feryadı koparanlardan![]()
cıkkkkkkk yatışlardayım :cherry:
yörü aslanım benim kim tutar seni
ne değmesi görse yetiyo değneyi :queen::queen:
ben çıkıyorum akşam görüşürüz
nasıl olsa yolun burdan giciyor:mrgreen:
tehdit yok arkadaşım bende üst sokak'tan geçerim:bounce:
Abi biz şimdi hem erkek hem kız tarafındanız.Ama bir ara sırf Banu ablanın tarafına geçip arabanın önünü keselim.Emre abinden ne koparırsak kardır:queen:
Üst sokak ta da benim dükkan var ...![]()
Abi biz şimdi hem erkek hem kız tarafındanız.Ama bir ara sırf Banu ablanın tarafına geçip arabanın önünü keselim.Emre abinden ne koparırsak kardır:queen:
ben semti ve yolu değiştireyim en iyisi :cherry:
canım cem abin var ceme yapış![]()
abi gençlere kötü örnek olmayalım...
zaten akşam birisi on lirayı kaptı dimi canım :queen:
arkadaşlar bu mutlu günde kimseyi arkada bırakmamak ve aksaklıklara mahal vermemek için saat 19.00 da çağlayan meydanında bulunan ve aşağıdaki haritada işaretli olan toprak sahanın önündeki ototbüs duraklarının önünde buluşucaz....
yol tarifi ve irtibat için beni arayabilirsiniz...
cem...
0533 453 61 79
banunun 7,30 gibi evden çıkması söz konusu geç kalanları beklemek gibi bir lüksümüz yok geç kalmamaya özen gösterelim....
![]()