B-A-N-U ve E-M-R-E NİŞAN TÖRENİ HAKKINDA. .

1. STeReO - Semih
2. Darkkiller - Zafer
3. OGLUM VE BEN - Gürkan Abi

4. hanedan12 - İsmail
5. kuyucadısı - Çağla
6. MORUK - Eda
7. AYGÜL - Aygül
8. lijoluna - Turgay
9. GKN - Gökhan
10. ninjet - Derya
11. hasanpinar0537 - Hasan
12. ERYİLMAZ - Ercan
13. serserii - Esra
14. taytıs - Şerif
15. < iLk@yy > - İlkay
16. AYBERK - Ayberk
17. ERDEM860 - Erdem
18. erdemd - Erdem
19. kadir_3483 - Kadir
20. safak112 - Şafak
21. RoMe0 - Eray
22. korkut 250' nin yiğeni - Tarık
23. Görkem- Görkem
24. tasarslan - tasarslan
25. Olcan- Olcan
26. musti81- musti
27. extrema- emrah
28. tuem - Tuba
29. sahinbirinci- şahin
30. sancak1- zafer
31. tequ- m.ali
32. vasco-erhan
33. by_star- özer
34. ?

Cuma günü daha önceden planlanmış bir proğramım olduğu için ,bu akşamdan sizleri tebrik etsem kabul edermisiniz?:silent:

Cuma günü daha önceden planlanmış bir proğramım olduğu için ,bu akşamdan sizleri tebrik etsem kabul edermisiniz?:silent:

Edelim bari napalım, Teşekkür Ederiz... :rendeer:
( Tam 20 gün önce açmışım ben bu topiği, hangi önceden acaba neyseeee...:silent: )

Edelim bari napalım, Teşekkür Ederiz... :rendeer:
( Tam 20 gün önce açmışım ben bu topiği, hangi önceden acaba neyseeee...:silent: )
Ekmek musaf çarpsın 1 ayı geçti diğer program için söz vereli ve ertelemeyi saymassak bu . Birde önceden ertelemeyi koymıyalım şimdi şaşarsınız.

Dip not: Yemini tutmak lazım, bir kaçarsa birdaha yakalıyamazsın:cat:

Yazılarımın sonuna eklediğim özlü sözler tamamen bana aittir .Telif haklarını almaya daha fırsatım olmadı çünkü onları o an da uyduruyorum ,kimse araklamaya kalkmasın

Ekmek musaf çarpsın 1 ayı geçti diğer program için söz vereli ve ertelemeyi saymassak bu . Birde önceden ertelemeyi koymıyalım şimdi şaşarsınız.

Yazılarımın sonuna eklediğim özlü sözler tamamen bana aittir .Telif haklarını almaya daha fırsatım olmadı çünkü onları o an da uyduruyorum ,kimse araklamaya kalkmasın

yeminin nereeye kaçacağı belli olmaz....
dışarı kaçsa gene iyi ya içeri kaçarsa...

korkut kardeş bu akşam Baltalimanı Polis evine akalımmı...benim misafirimsiniz...gece geç çıkalım isterseniz...uymaz diyorsanız sahilde 1 er bira içer dönerik...uyarmı aga...Temel Aga bu akşama müsait olurum demişti...senin teli arıyom kayıtlı değil diyor...hani 12 de eve girmiş olursunuz malum iş miş...siz nasıl arzu ederseniz kuzen...

Tamam o zaman şimdi anlaşıldı. :rendeer: :rendeer: :rendeer:

kanka numara yapma seni sezalandırmak zorunda kalmıyım...
birde yedek gömlek getirin yanınızda döktürmekten gömlekler sırılsıklam olucak cıkınca hasta olmayalım...

Cemcim her zaman ki gibi çok haklı herkes Cem' i dinlesin... :cat: :bounce: :rendeer:

o zaman gelinlik giy yengede mutlaka vardır...

Koptum gülmekten Allah iyiliğini versin... :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Nan siyah gelinlik olurmu Cahil.
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar