B-A-N-U ve E-M-R-E NİŞAN TÖRENİ HAKKINDA. .

hacı sen aranmıyormusun nasıl olucak o (=

İlkaycım, nasıl beğendin mi sıra numaranı, daha başlarda olayım dersen,
hemen alırım yani...??? :silent: :silent: :silent:

1. STeReO - Semih
2. Darkkiller - Zafer
3. OGLUM VE BEN - Gürkan Abi

4. hanedan12 - İsmail
5. kuyucadısı - Çağla
6. MORUK - Eda
7. AYGÜL - Aygül
8. lijoluna - Turgay
9. GKN - Gökhan
10. ninjet - Derya
11. hasanpinar0537 - Hasan
12. ERYİLMAZ - Ercan
13. serserii - Esra
14. taytıs - Şerif
15. < iLk@yy > - İlkay
16. AYBERK - Ayberk
17. ERDEM860 - Erdem
18. erdemd - Erdem
19. kadir_3483 - Kadir
20. safak112 - Şafak
21. RoMe0 - Eray
22. korkut 250' nin yiğeni - Tarık
23. hell27 - Cenk
24. ?

Son düzenleme:
Poyraz Abi :bounce: :cherry: çok teşekkür ederiz... :rendeer: :rendeer:
Sensiz olmaz, banada ufak bir gelin lazımdı zaten, gelirseniz çok mutlu oluruz, sizi çok özledik... :rendeer: :rendeer: :rendeer:

valla gelip kızımın beyaz atlı prensini kaptırışını izleyemicez :queen: hiççç kusura kalmayın.... şaka bi yana Banucum bağcılar bana çok uzak bi mevki ve tören akşam... çok zor görünüyor :pale: size bütün kalbimle mutluklar diliyorum :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:20 PM ----------

Sizi görmek ayrıca keyif... :)
organizasyonlarınızı özledik...:bounce:

bende sizleri özledim :rendeer::rendeer:

valla gelip kızımın beyaz atlı prensini kaptırışını izleyemicez :queen: hiççç kusura kalmayın.... şaka bi yana Banucum bağcılar bana çok uzak bi mevki ve tören akşam... çok zor görünüyor :pale: size bütün kalbimle mutluklar diliyorum :rendeer:
bende sizleri özledim :rendeer::rendeer:

Kafam karıştı :) Poyraz Abi
Çağlayan da değilmiydi düğün :)

Bağcılar mı hangi bağcılar, tören Çağlayanda gelsende, gelemesende,
biz senin içinde eğleneceğiz, bir arada elini öpmeye geliriz... :bounce: :cherry: :rendeer: :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:22 PM ----------

NİŞAN ÇAĞLAYANDA... :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:23 PM ----------

n722468607_1308990_9017.jpg

Tüm MT Ailemizi Nişanımıza Bekliyoruz... :rendeer: :rendeer:
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Bağcılar mı hangi bağcılar, tören Çağlayanda gelsende, gelemesende,
biz senin içinde eğleneceğiz, bir arada elini öpmeye geliriz... :bounce: :cherry: :rendeer: :rendeer:... :mrgreen:

karşıyı ne kadar bildiğimi görün işte... bağcılar ve çağlayan sorun bakim hangisini biliyom :)) çağlayan okuyup mesajı yazana kadar onu aklımda bağcılar olarak tutacak kadar zekiyim işte... Banucum el öpme işine gelince herzaman beklerim.. yengen güzel çay demler, yanına da kek börek.. bi eğlencede bizde yaparız güzel kız... :rendeer::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:27 PM ----------

bu da adam olmuşta adam çarpıyoo.. hatasız kul olmaz hatamla sevin beni :cherry:::pala::

karşıyı ne kadar bildiğimi görün işte... bağcılar ve çağlayan sorun bakim hangisini biliyom :)) çağlayan okuyup mesajı yazana kadar onu aklımda bağcılar olarak tutacak kadar zekiyim işte... Banucum el öpme işine gelince herzaman beklerim.. yengen güzel çay demler, yanına da kek börek.. bi eğlencede bizde yaparız güzel kız... :rendeer::cat::

Elbette... :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Evet, yok mu arttıran... :mrgreen:

1. STeReO - Semih
2. Darkkiller - Zafer

4. hanedan12 - İsmail
5. kuyucadısı - Çağla
6. MORUK - Eda
7. AYGÜL - Aygül
8. lijoluna - Turgay
9. GKN - Gökhan
10. ninjet - Derya
11. hasanpinar0537 - Hasan
12. ERYİLMAZ - Ercan
13. serserii - Esra
14. taytıs - Şerif
15. < iLk@yy > - İlkay
16. AYBERK - Ayberk
17. ERDEM860 - Erdem
18. erdemd - Erdem
19. kadir_3483 - Kadir
20. safak112 - Şafak
21. RoMe0 - Eray
22. korkut 250' nin yiğeni - Tarık
23. hell27 - Cenk
24. ?

Son düzenleme:
karşıyı ne kadar bildiğimi görün işte... bağcılar ve çağlayan sorun bakim hangisini biliyom :)) çağlayan okuyup mesajı yazana kadar onu aklımda bağcılar olarak tutacak kadar zekiyim işte... Banucum el öpme işine gelince herzaman beklerim.. yengen güzel çay demler, yanına da kek börek.. bi eğlencede bizde yaparız güzel kız... :rendeer::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:27 PM ----------

bu da adam olmuşta adam çarpıyoo.. hatasız kul olmaz hatamla sevin beni :cherry:::pala::

ay sen cok yaşa emi poyraz abi:queen::queen:

Neyse madem herkes duyduğuma göre utanıyormuş, ben yazayım öyleyse sıradan bekarları yavaş yavaş...

1. STeReO - Semih
2. Darkkiller - Zafer
4. kuyucadısı - Çağla
5. MORUK - Eda
6. korkut 250' nin yiğeni - Tarık
7. AYGÜL - Aygül
8. hell27-cenk
9. hasanpinar0537 - Hasan
10. lijoluna - Turgay
11. ERYİLMAZ - Ercan
12. hanedan12 - İsmail